Achter de schermen bij duurzame bedrijven uit de streek: The Baby’s Corner

NAZARETH - Onze vliegende reporter trekt er de komende twee weken op uit om duurzame bedrijven uit onze regio te bezoeken. Onze camera biedt vandaag een blik achter de schermen bij The Baby's Corner in Nazareth. Zaakvoerster Sonia Pypaert vertelt hoe en waarom zij duurzame beslissingen maken.

Voor The Baby's Corner is het belangrijk dat we de kinderen en kleinkinderen van onze kinderen ook een groene en leefbare toekomst kunnen geven. Het kiest daarom voor merken die duurzaamheid vooropstellen en ecologisch produceren. Bovendien staan er nog tal van nieuwe duurzame, ecologische en natuurlijke initiatieven in de steigers.

"We zetten in op herbruikbare draagtassen en het FSC-label voor alle drukwerk en inpakpapier. We recupereren regenwater en integreren winkel en magazijn op één plaats om transport te beperken. We plaatsten onlangs 423 zonnepanelen met oog op een heel sterke reductie van CO2 en zullen alle verlichting vervangen door de nieuwste generatie van LED, zowel in de winkel, de kantoren, de magazijnen als buiten", vertelt Sonia Pypaert.