Nieuws Oost-Vlaanderen Adifo Software breidt activiteiten in de VS uit

Adifo Software breidt activiteiten in de VS uit

Adifo Software breidt activiteiten in de VS uit

Adifo Software uit Maldegem schakelt een versnelling hoger. De eerste succesvolle implementatie van hun software MILAS AX, een ERP-oplossing op maat voor de specifieke noden van de voeder- en voedingsindustrie, bij het Amerikaanse Agri Beef is daar een bewijs van. “Dit succes van ons eerste MILAS AX-project in de VS is van strategisch belang voor Adifo en het is tevens de volgende stap voor onze verdere internationale groei en aanwezigheid in de VS”, zegt Adam Sneep, ceo van Adifo Software.

Adifo Software was al langer actief in de Verenigde Staten van Amerika met haar formuleringspakket BESTMIX. Het bedrijf heeft daar nu dus ook met haar ERP-software de eerste stappen gezet. Agri Beef was op zoek naar specifieke functionaliteit voor de voederindustrie, om zo de huidige toepassingsportefeuille van het bedrijf verder te moderniseren. Met de hulp van Adifo Software kon het implementatieteam van Agri Beef binnen de eerste zes maanden waarin MILAS AX werd gebruikt, een oplossing leveren die tegemoetkwam aan hun behoeften. “Ik ben erg tevreden dat we dit samen met de groep Agri Beef hebben kunnen waarmaken. Onlangs besliste het bedrijf trouwens om ook onze software BESTMIX Voederformulering te gaan gebruiken. Het is een gedroomde Amerikaanse start”, aldus Adam Sneep.

Adifo Software ontwikkelt en ondersteunt softwaretools voor voederformulering, receptuurbeheer, kwaliteitsdatamanagement, rantsoenberekening, diensten in de cloud en ERP. Met meer dan 40 jaar ervaring is het bedrijf uit Maldegem actief bij zo’n 600 klanten in meer dan 60 landen. Er werken 95 mensen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.