Nieuws Oost-Vlaanderen Adifo Software zet productmanagers aan het werk

Adifo Software zet productmanagers aan het werk

Adifo Software zet productmanagers aan het werk

Adifo Software uit Maldegem heeft drie productmanagers aangesteld. Het gaat om Lynn Verstrepen, Peter De Letter en Kathleen De Badrihaye. Elk van hen zal de uitdagingen in specifieke werkvelden van de feed- en foodindustrie onder de loep nemen.

Kennismaking

Lynn Verstrepen zal actief zijn als productmanager voor de werkvelden Feed, Petfood en Aqua. Ze is reeds sinds 2011 actief bij Adifo als consultant voor feed formulation. “Ik kijk ernaar uit om me nog meer te verdiepen in de noden en wensen van onze nichemarkt en om in gesprek te gaan met alle stakeholders. Op deze manier kunnen we als Adifo in de toekomst nog meer toegevoegde waarde bieden.”

Peter De Letter laat na 7 jaar zijn functie van consultant en rantsoenspecialist en –kenner van de Noord-Amerikaanse markt achter. Hij wordt productmanager voor Premix/Specialty feeds en Customer Service/Rantsoen. “Onze feedindustrie heeft enorme uitdagingen voor de toekomst. Het wordt een boeiend verhaal om de innovaties te vertalen naar onze producten en deze in te zetten in de praktijk om zo de efficiëntie in de keten te verhogen alsook de boeren en producenten extra te ondersteunen.”

Kathleen De Badrihaye tot slot neemt de functie van productmanager voor Food op. Ze heeft al 9 jaar ervaring als consultant voor Food en LIMS. “Ik ben al vele jaren enthousiast over ons product en hoe het zich evolueert. Ik zie het als een boeiende uitdaging om de vinger aan de pols te houden en de verwachtingen van onze klanten te vertalen naar werkbare software die klaar is voor de toekomst.”

Adifo Software is operatief in de feed- en foodindustrie. Het bedrijf uit Maldegem ontwikkelt en ondersteunt softwaretools voor voederformulering, receptuurbeheer, kwaliteitsdatamanagement, rantsoenberekening, diensten in de cloud en ERP. Met meer dan 40 jaar ervaring is het actief bij zo’n 600 klanten in meer dan 60 landen. Er werken 95 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.