Nieuws Oost-Vlaanderen Administratieplatform ISI-DOC in handen van Finexx

Administratieplatform ISI-DOC in handen van Finexx

Administratieplatform ISI-DOC in handen van Finexx

SINT-NIKLAAS – De Limburgse fintech-start-up Finexx heeft het Oost-Vlaamse platform ISI-DOC overgenomen. Dat meldt Finexx in een persbericht. Met ISI-DOC, een dienst van het Sint-Niklase Solvers.ai, kunnen ondernemers informatie op bestelbonnen, offertes en orders automatisch digitaal verwerken.

Finexx is een start-up uit Houthalen-Helchteren die AI-software maakt om boekhoudstukken te verwerken en inzichtelijk te maken. De software van Finexx leest papieren of digitale documenten automatisch in en verzamelt de informatie op een overzichtelijke manier. De nadruk lag daarbij op facturen. Daarom neemt het bedrijf van Gert Bellemans en Koen Cornet nu een Oost-Vlaamse concurrent over: ISI-DOC.

Waar Finexx het afgelopen jaar focuste op verrijkte informatie uit facturen, is de AI-software van ISI-DOC vooral getraind in het herkennen van informatie op bestelbonnen, offertes en orders.

Samensmelting

Sinds donderdag is de naam ISI-DOC verdwenen. De bestaande klanten van Finexx en ISI-DOC kunnen vanaf nu dus beide diensten gebruiken. De zaakvoerders van Finnex hopen op deze manier dus een nieuw klantenbestand in Oost-Vlaanderen aan te boren.

“Finexx is geen softwarepakket, het is een totaaloplossing waarbij we artificiële intelligentie en geïntegreerde diensten inzetten om ondernemers en hun accountants werk uit handen te nemen, veel tijd te besparen en hen via overzichten extra inzichten geven”, zegt Gert Bellemans van Finexx. ‘Zo houden ze met één oogopslag hun cashflow nauwlettend en voortdurend in de gaten, zelfs voor verschillende activiteiten tegelijk. We verschillen dag en nacht van internationale software-pakketten doordat we lokaal verankerd én vlot bereikbaar zijn.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.