Nieuws Oost-Vlaanderen Akkoord met Linkfresh versterkt positie van softwarespecialist Edan

Akkoord met Linkfresh versterkt positie van softwarespecialist Edan

Akkoord met Linkfresh versterkt positie van softwarespecialist Edan

Stijn Geeroms EdanEdan Business Solutions is een Microsoft Gold Certified Partner met kantoren in Gent en het Nederlandse Helmond. Edan, dat werd opgericht door de vader van gewezen topatleet Cedric Van Branteghem – die nu ook voor het bedrijf werkt –   helpt   kleine, middelgrote en grote ondernemingen uit de voedingssector, de groothandel en de retail en de bouw- en installatiesector met de automatisering van hun businessprocessen. Het bedrijf, dat momenteel zowat 180 mensen tewerkstelt,  kondigt aan dat het een overeenkomst bereikte met het Britse LINKFRESH Software Limited voor de verdeling van LINKFRESH, een nichespecifieke add-on voor de ERP-oplossing Microsoft Dynamics AX. Edan vervolledigt daarmee zijn aanbod voor middelgrote en grote bedrijven in de aardappel-, groenten- en fruitindustrie.

Dankzij deze overeenkomst is Edan in staat de AGF-industrie één geïntegreerde totaaloplossing aanbieden, die de flexibiliteit en kracht van een standaard ERP-systeem (Microsoft Dynamics AX) combineert met software die inspeelt op de vereisten en pijnpunten in de sector (LINKFRESH). Edan is de enige Microsoft Dynamics partner in België en Nederland die deze unieke oplossing in de markt kan zetten.

Stijn Geeroms, Product Marketing Manager Edan: “Onze AGF-klanten willen een totaaloplossing die ál hun bedrijfsprocessen dekt, wereldwijd wordt ondersteund en toch een zeer specifiek antwoord biedt op wat speelt in de sector. Daarom hebben we ervoor gekozen in zee te gaan met LINKFRESH, een partner met een door Microsoft wereldwijd gecertificeerde en gekeurde oplossing en enorm veel ervaring in de groenten- en fruitindustrie en klanten wereldwijd.”

LINKFRESH is één van de 25 partners wereldwijd met het Global ISV-label. Global ISV-’s zijn na een strenge selectie door Microsoft geautoriseerd om nichespecifieke add-ons te ontwikkelen bovenop de standaard Dynamics-oplossing. Dergelijke add-ons bieden eindklanten dezelfde zekerheid als de standaardoplossingen ontwikkeld door Microsoft zelf, op het vlak van performantie, kwaliteit, ondersteuning en verdere ontwikkeling. LINKFRESH is de enige door Microsoft gecertificeerde global ISV voor de AGF-sector.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.