Nieuws Oost-Vlaanderen Al aan drones gedacht om uw teams beter te doen samenwerken?

Al aan drones gedacht om uw teams beter te doen samenwerken?

Al aan drones gedacht om uw teams beter te doen samenwerken?

0000000000dronesTeams op een efficiënte en zelfstandige manier leren functioneren: met die missie in het achterhoofd heeft Ecco La Luna uit Zwijnaarde zich onder leiding van Geert Debusschere sinds 2003 ontpopt tot een doorgedreven specialist op het vlak van teambuildings.

“We proberen het aanbod regelmatig aan te vullen en te vernieuwen”, zegt de zaakvoerder. “Eén van onze nieuwe geesteskinderen is de “Workshop Drones”, die bijzonder goed onthaald wordt.”

Ecco La Luna gaat er prat op dat zijn talrijke teambuildingactiviteiten er stuk voor stuk op gericht zijn om de teamspirit aan te scherpen en het vertrouwen in de samenwerking te intensifiëren.

“Maar ook aan doorzettingsvermogen, snelheid en behendigheid, tactisch doorzicht en ervaringsleren wordt in ruime mate aandacht besteed”, geeft Geert Debusschere aan. “Het komt allemaal aan bod op een creatieve en speelse manier in zowel standaardformules als activiteiten die perfect op maat kunnen worden gemaakt voor elk event.”

In de “Workshop Drones” leren de deelnemers alvast spelenderwijs het fenomeen van de drones kennen en na een korte initiatie over hoe ze ermee kunnen vliegen krijgen ze van Ecco La Luna diverse uitdagingen voorgeschoteld. “Alles is gericht op teamwork”, zegt Geert Debusschere nog, “maar we verliezen het speelse karakter niet uit het oog, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de beste manier om de teamgeest te versterken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.