Nieuws Oost-Vlaanderen Antonio Iervolino brengt stukje Toscane naar Eeklo

Antonio Iervolino brengt stukje Toscane naar Eeklo

Antonio Iervolino brengt stukje Toscane naar Eeklo

????????????????????????????????????

De belangstelling van de modale Belg voor Italiaanse lekkernijen lijkt maar niet te bekoelen en daar blijven nogal wat Italiaanse Belgen op inspelen. Sinds kort is er met “Vini & Sapori” ook een nieuw Italiaans eethuis bijgekomen in  Eeklo.

De Italiaanse oprichters Antonio Iervolino en zijn zoon Emilio, afkomstig uit het Toscaanse Firenze, werken er volgens een bericht in De Meetjeslander nauw samen met de Eeklose Rita Tondat. Samen leggen ze de nadruk op kwaliteit, want alles wordt elke dag vers bereid en wijnen worden met de grootste zorgvuldigheid gekozen.

“Ik wil Italië naar België brengen, en tegen eerlijke prijzen diverse producten met verschillende smaken aanbieden”, zegt Antonio Iervolino. “Natuurlijk kennen alle Belgen ondertussen de Italiaanse ingrediënten wel, maar de echte Italiaanse toets is natuurlijk afkomstig van de recepten van la mama en vertaalt zich in een goede bereiding. En die willen wij hier brengen. Wij willen de Meetjeslanders laten kennis maken met la vera cucina Toscana, de echte Toscaanse keuken.”

Vini & Sapori biedt niet alleen de kans om pasta’s en pizza’s, vleeswaren, kazen en wijnen ter plaatste te consumeren in een rustiek interieur, maar fungeert als Italiaanse “enoteca”, waar consumenten de producten kunnen kopen. In de retail bieden tegenwoordig veel handelzaken ook catering aan, bij Vini & Sapori gaat het er omgekeerd aan toe, zoals in veel Italiaanse dorpen trouwens nog altijd het geval is.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.