Nieuws Oost-Vlaanderen Antwerps duo wint Womed Award 2017

Antwerps duo wint Womed Award 2017

Antwerps duo wint Womed Award 2017

De Womed Award voor sterke vrouwen die een eigen bedrijf leiden, worden uitgereikt op Internationale Vrouwendag. De Womed Award 2017 gaat naar het Antwerpse duo Adinda De Raedt en Froy Deryckere van Froy & Dind, een groot- en kleinhandel in ecologische baby-, kinder- en dameskleding.

De award voor de meest Beloftevolle Onderneemster was weggelegd voor Eef Coolen van duurzaam groenbedrijf Bolster uit Hasselt. De Oost-Vlaamse genomineerde was Sabien Windels van Roof Food uit Gentbrugge.

De Zuid-prijs ging naar Gloria Isabel Ambrosio van Vrouwen in harmonie met de natuur, een kleine onderneming in natuurlijke shampoos, zepen en reinigingsproducten.

De Womed Award is een initiatief van Unizo en Markant vzw en krijgt de steun van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen. De prijzen werden overhandigd door koningin Mathilde. Fotograaf Joris Herregods geeft u een unieke kijk op de prijsuitreiking in Brussel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.