Nieuws Oost-Vlaanderen ASSA ABLOY opnieuw op Forbes-lijst meest innovatieve ondernemingen

ASSA ABLOY opnieuw op Forbes-lijst meest innovatieve ondernemingen

ASSA ABLOY opnieuw op Forbes-lijst meest innovatieve ondernemingen

maxresdefault2016 is het derde jaar op rij dat ASSA ABLOY Group, de Zweedse leverancier van geautomatiseerde toegangsoplossingen voor een efficiënte stroom van goederen en personen waarvan de vestiging voor België en Luxemburg gevestigd is in Melle, is  opgenomen werd in de Forbes-ranking van ’s werelds meest innovatieve ondernemingen.

“Omdat het onze ambitie is om het mees innovatieve bedrijf te zijn in onze branche, zijn we uiteraard erg blij met deze erkenning”, zegt woordvoerder Pieter Deprouw. Ook CEO Johan Molin (foto) benadrukt dat innovatie de ruggengraat is van het bedrijf en een essentiële driver voor organische groei. “We combineren onze ideeën en technologie en realiseren op die manier vernieuwende toegangsoplossingen Sedert 2005 stegen de investeringen in R&D met factor 230, terwijl de lancering van nieuwe producten tijdens de voorbije drie jaar de doelstelling van 25% oversteeg. Centraal bij de ontwikkeling van nieuwe producten staat altijd de klant. Een grondige kennis van de gebruiker en zijn vereisten leidt tot businessmodellen die meerwaarde bieden voor de klanten en voor onze organisatie zelf.
Fundamenteel bij productinnovatie is dat de volledige levenscyclus van een product in beschouwing genomen wordt, van bij de ontwikkeling tot het  – na vele jaren van dienst doen – uit de markt nemen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.