Nieuws Oost-Vlaanderen Avontuurlijke ondernemers maken kajak fakkeltocht doorheen Gent

Avontuurlijke ondernemers maken kajak fakkeltocht doorheen Gent

Avontuurlijke ondernemers maken kajak fakkeltocht doorheen Gent

GENT – Op 31 juli neemt Adventure Venues, een uniek platform voor avontuurlijke, ondernemende professionals, zijn community mee op een tocht doorheen Gent met kajaks en fakkels. Tijdens het aansluitend diner zal ondernemer Wim Ballieu zijn ondernemersverhaal en lessons learned uit de doeken doen. Dit alles wordt georganiseerd in samenwerking met Stad Gent. Wie nog wil deelnemen zal snel moeten zijn want er zijn nog maar enkele plaatsen vrij.

Adventure Venues richt zich op een avontuurlijk en ondernemend publiek van professionals die via informeel georganiseerde “venues” en reizen zich willen laten inspireren. Adventure venues is echter niet aan hun proefstuk toe.

“We hebben de afgelopen jaren in Nieuwpoort een kleinschalige maar sterke community gebouwd van avontuurlijke en ondernemende professionals die we in contact brengen met de zeilsport, door onze informele aanpak maken we zeilen toegankelijk en maken we een nieuw publiek warm voor de zeilsport. Met Adventure Venues breiden we dit nu uit naar andere avontuurlijke sporten, activiteiten en reizen via ons platform. De komende maanden staan dan ook heel wat activiteiten op de agenda maar we starten aanstaande zaterdag 31 juli met een kajak fakkeltocht doorheen Gent i.s.m. de Stad”, aldus Marie Verougstraete, mede oprichtster en initiatiefnemer.

Inspiratie talks door ondernemers

Aanstaande zaterdag vertrekken de deelnemers met kajaks en fakkels vanuit Blaarmeersen richting het centrum om doorheen Gent te varen met Kajaks, een unieke beleving volgens de oprichters. Maar daarnaast is er ook nog een diner voorzien met inspirerende spreker.

Marie Verougstraete: “We merkten dat er vraag is naar informele, avontuurlijke activiteiten in combinatie met inspirerende talks door ondernemers zoals Wim Ballieu. Hij zal tijdens het diner zijn ondernemersverhaal en lessons learned delen met onze community.”

In samenwerking met Stad Gent

Het Adventure Venues platform werkt nauw samen met Stad Gent voor de organisatie van de tocht, om de maximale veiligheid in het donker en met de fakkels te garanderen. Ten slotte is de activiteit met een beperkte groep en volledig Covid-proof omdat de deelnemers per duo Kajak in hun eigen bubbel blijven.

Ambitie voor de zomer en zoektocht naar organizers

Voor de resterende zomermaanden staan nog diverse activiteiten op hun agenda, zoals een wakeboard afterwork in Antwerpen op 20 augustus, een sunset sailing in Nieuwpoort op 28 augustus en als hoogtepunt een zeilweek in Griekenland van 4 tot 11 september. Voor het herfst en winter programma doen ze een warme oproep naar organisatoren om zich aan te melden via adventurevenues.com.

Meer informatie https://adventurevenues.com

Inschrijven voor de Kajak fakkeltocht (laatste plaatsen) kan via: https://adventurevenues.com/allround/torchkayakingghent

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.