Nieuws Oost-Vlaanderen Awingu verkozen tot beste scale-up start-up

Awingu verkozen tot beste scale-up start-up

Awingu verkozen tot beste scale-up start-up

Awingu is tijdens de Channel Awards uitgeroepen tot beste scale-up start-up. Het Gentse softwarebedrijf gaat daarmee Showpad en Spot IT vooraf. Het is reeds de derde keer dat Awingu bekroond wordt tijdens dit jaarlijks event voor de voornaamste actoren uit de Belgische ICT-distributie.

De software van Awingu geeft werknemers een online werkplek die vanaf de browser beschikbaar is. Daarin worden op een uiterst veilige manier oude software, SaaS en documenten beschikbaar gemaakt, op eender welk toestel en van eender waar. De voorbije twee edities viel Awingu reeds in de prijzen als beste softwarebedrijf en beste start-up. Dat het ook nu mag juichen in de categorie van beste scale-up start-up, is een mooie erkenning door de sector. “We verkopen 100 procent via onze kanaalpartners. Aangezien het IT-kanaal bij deze awards zijn stem uitbrengt, is de overwinning in deze categorie een hele eer in een landschap dat toch best competitief is”, zegt ceo Walter van Uytven van Awingu.

Awingu werd in 2011 opgericht door Kristof De Spiegeleer en wordt sinds 2014 geleid door Walter van Uytven. Naast het hoofdkantoor in Gent, bevindt het bedrijf zich eveneens in New York en San Fransisco. Awingu werkt onder andere samen met internationale partners zoals Microsoft, HP Enterprise, HP Inc en IBM. Awingu stelt in binnen- en buitenland een 30-tal werknemers tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.