Nieuws Oost-Vlaanderen Basware biedt nieuwe oplossing voor strategische sourcing

Basware biedt nieuwe oplossing voor strategische sourcing

Basware biedt nieuwe oplossing voor strategische sourcing

Basware heeft een nieuwe oplossing voor strategische sourcing gelanceerd. De marktleider in purchase-to-pay- en e-invoicingoplossingen uit Aalst biedt haar klanten zo een totaalpakket voor source-to-paydiensten. “Onze klanten hebben nu alle tools in handen om besparingen te doen, contractnakoming te verbeteren en sourcingverliezen te beperken”, aldus Dany De Budt, country manager van Basware.

Basware stimuleert bedrijven om het maximale uit hun financiële operaties en zakelijke netwerken te halen. Met de vernieuwende oplossing in Basware Strategic Sourcing kan nu nog sneller en eenvoudiger de geknipte leverancier gevonden, beoordeeld en gekozen worden, in lijn met de specifieke bedrijfsbehoeften. Ook de sourcingteams kunnen hun taken doeltreffender uitvoeren. “Basware is uitgegroeid tot een gerenommeerde wereldleider op het gebied van purchase to pay. Het was dus een logische stap om onze klanten ook een oplossing voor strategische sourcing te bieden”, zegt Dany De Budt.

Ook in de communicatie zorgt de nieuwe oplossing voor verbeteringen. “Door te onderhandelen met leveranciers via het Basware Network kunnen organisaties leveranciers- en contractgegevens makkelijker up-to-date houden”, legt Dany De Budt uit. Ook een open communicatie en transparantie wordt bevorderd, wat leidt tot een beter relatiebeheer. Tot slot kunnen kopers en leveranciers meer partnerschappen tot stand brengen die hen heel wat voordelen opleveren en tegelijk de basis vormen voor duurzame bedrijfsgroei.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.