Nieuws Oost-Vlaanderen Basware haalt samenwerking met ICreative naar België

Basware haalt samenwerking met ICreative naar België

Basware haalt samenwerking met ICreative naar België

AALST – De samenwerking tussen Basware en ICreative gaat al 15 jaar mee, maar speelde zich al die tijd af op Nederlandse bodem. Voortaan zullen beide bedrijven ook in België de handen in elkaar slaan om nog meer toegespitste Basware-oplossingen aan de Belgische markt te kunnen aanbieden.

“Met ICreative hebben we een waardevolle partner gevonden die ons zal helpen de Belgische markt nog beter te bedienen”, zegt Dany De Budt, country manager van Basware. “We weten dat veel Belgische bedrijven behoefte hebben aan een zo geautomatiseerd mogelijk Source to Pay-proces. Door de samenwerking met ICreative kunnen we hier nu maximaal op inspelen.”

Kennis en ervaring bundelen

Als toegewijde partner van Basware levert ICreative purchase-to-pay- en e-facturatieoplossingen aan diverse ondernemingen, multinationals, onderwijs- en overheidsinstellingen. Die oplossingen vergroten de controle op bedrijfsuitgaven en verkleinen de complexiteit van het inkoop- tot betalingsproces. ICreative brengt daarbij niet alleen alle producten en diensten van Basware aan de man, maar vult die ook aan met eigen oplossingen om bedrijven nog beter te helpen hun proces te optimaliseren.

“We werken al 15 jaar intensief samen met Basware en kennen de producten én de markt door en door. Daarom kunnen wij onze kennis en ervaring bundelen en meteen inzetten in België”, legt Vincent Wouters, algemeen directeur van ICreative, uit. “Dat we onze zuiderburen ook in het Nederlands te woord kunnen staan, is een extra troef die veel bedrijven waarderen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.