Nieuws Oost-Vlaanderen Bedri opent eigen kledingwinkel in de Brabantdam

Bedri opent eigen kledingwinkel in de Brabantdam

Bedri Sali combineert zijn pakken in de winter zelf altijd met een koltrui. Foto lrg

Bedri opent eigen kledingwinkel in de Brabantdam

GENT – Tussen de vele winkels met dameskledij in de Brabantdam is deze maand de mannenwinkel Syon Wear geopend. Gentenaar Bedri Sali (26) verkoopt er klassieke en casual kledij voor mannen die er goed willen uitzien.

De naam Syon Wear komt van het Syon Park in Londen, waar Bedri tijdens een wandeling het idee kreeg voor zijn eigen webshop en winkel. Syon is tegelijkertijd ook een Hindoestaanse jongensnaam die ‘gevolgd door geluk’ betekent.

“Ik liep al langer rond met het idee om een eigen webshop met herenkledij te beginnen, maar het was pas tijdens een wandeling met mijn vriendin in Syon Park dat het idee concreet werd. We waren er toen over aan het babbelen en vonden Syon Wear een goede naam”, vertelt Bedri, die in Sint-Amandsberg woont.

Al sinds hij klein was, vond Bedri het belangrijk om goed gekleed door het leven te gaan. “Kleren zijn altijd al mijn passie geweest. Ik voel me goed als ik me goed kleed, want mensen zien altijd eerst je uiterlijk.”

Webshop

Toch ging hij met zijn studies een heel andere richting uit, want hij studeerde elektriciteit in Bulgarije, waar hij tot zijn achttiende woonde. Anderhalf jaar geleden ging hij uiteindelijk zijn droom achterna en begon hij alsnog zijn kledingwebshop.

De meeste klanten komen voorlopig uit Nederland. Met zijn fysieke winkel in Gent wil Bedri daar verandering in brengen. “Vlamingen vragen vaak of ze mijn kleren niet in een winkel kunnen passen, en met deze winkel kom ik tegemoet aan die vraag. De Brabantdam leek mij de ideale locatie daarvoor.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.