Nieuws Oost-Vlaanderen Bedrijvencentrum De Punt huldigt op 25 mei nieuw gebouw in

Bedrijvencentrum De Punt huldigt op 25 mei nieuw gebouw in

Bedrijvencentrum De Punt huldigt op 25 mei nieuw gebouw in

thumb_nieuws-item-2140Op 11 december 2014 legde het sociale bedrijvencentrum De Punt in Gentbrugge feestelijk en plechtig de eerste steen van de nieuwbouw, een investering van 5 miljoen euro in de verdere groei. Het nieuwe gebouw is nu klaar en wordt op 25 mei officieel ingehuldigd.

Het nieuwe gebouw ligt ten noorden van de huidige gebouwen van De Punt. Het is vier verdiepingen hoog, met een auditorium, 24 kantoren, 7 vergaderzalen, 6 loodsen, 7 ateliers en 13 opslagruimtes. Boven op de nieuwbouw komt een dakmoestuin. De startup Roof Food, van Sabien Windels gaat er groenten en kruiden kweken, een cateringdienst voor bedrijven op poten zetten en workshops organiseren.

Voor directeur Piet Lietaer is bijzonder fier met de uitbreiding van De Punt. “Ons bedrijvencentrum zat al een tijd vol en we moesten interessante projecten op de wachtlijst zetten.  Tegelijk voel ik in de scene van de Gentse starters- en sociale economie en in onze organisatie een grote dynamiek. De nieuwbouw moet die dynamiek waarmaken en van De Punt een referentie maken voor sociaal ondernemen in Vlaanderen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.