Nieuws Oost-Vlaanderen Bekende Gentse jurist wordt Triumph Ambassadeur

Bekende Gentse jurist wordt Triumph Ambassadeur

Bekende Gentse jurist wordt Triumph Ambassadeur

GENT/ASSENEDE – Matthias Dobbelaere-Welvaert, een bekende stem in het debat over privacy, is benoemd tot Triumph Mobility Ambassador. Onlangs kondigde Matthias nog aan deJuristen, het juridisch kantoor dat hij bijna 10 jaar geleden oprichtte in Gent, te verlaten en zijn focus te richten op nieuwe uitdagingen. Mathias Baert nam vanaf 1 mei de dagelijkse leiding over deJuristen. De Cronos Groep, dat al de helft van de aandelen in handen had, verwierf vanwege zijn vertrek een meerderheidsbelang.

Via Triumph dealer BMC in Assenede kwam Dobbelaere-Welvaert in contact met Triumph, een merk waarmee hij al enige jaren rijdt. Na enkele gesprekken kwamen beide al snel tot de conclusie dat passie, ondernemen, verhalen vertellen en de toekomst prima vallen te combineren in een rol waar beide iets voor elkaar kunnen betekenen. Matthias’ brede netwerk, bekendheid, politieke en media betrokkenheid, multi-media kennis, ondernemersmentaliteit en liefde voor motorrijden maken dat beide partijen er snel uit waren.

 

Op zijn eigenzinnige manier

“Als Triumph Mobility Ambassador zal Matthias zijn passie voor en de toekomst van het motorrijden onder de aandacht van een breed publiek brengen op een creatieve en multimediale manier”, zegt Kristina de Rycke van BMC te Assenede. “Hij moet niet bestempeld worden als influencer die tegen vergoeding roept wat de doelgroep wil horen, maar zal via zijn eigen kanalen en op zijn eigenzinnige manier, mobiliteit op verschillende Triumph motorfietsen onder de belangstelling zal brengen.”

Dit zijn geen ‘motorfietstesten’ zoals men deze kent van de motorbladen en -websites, maar verslagen die de uiteindelijke publieke opinie ten aanzien van motorrijden in zijn algemeenheid moeten veranderen. Matthias zal regelmatig bij BMC in Assenede van Triumph wisselen om de zo ook de verschillende toepassingen van de modellen te belichten.

Volg de updates van Matthias via het unieke YouTube kanaal en via Twitter (@deJuristen), Facebook (@matthiasdobbelaere) of Instagram (@dobbelaerewelvaert).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.