Nieuws Oost-Vlaanderen Belevingswinkel van de toekomst

Belevingswinkel van de toekomst

© Leyla Hesna

Belevingswinkel van de toekomst

GENT – Een nieuw concept, een nieuwe naam in Gent. De voormalige horloge- en juwelenwinkel YoungWatch aan het Gentse Portus Ganda heeft plaatsgemaakt voor Vanhoutteghem Boutique. Een duidelijke keuze voor luxe, stijl en beleving. Meer dan ooit staat de klant centraal.

Hoewel YoungWatch een begrip was in Gent en omstreken, koos de Familie Vanhoutteghem toch voor een nieuwe naam voor de totaal vernieuwde winkel. “Na 15 jaar was de winkel toe aan een grondige opwaardering. Niet zomaar een opknapbeurt, maar een totale metamorfose”, zegt zaakvoerder Marc Vanhoutteghem.

“We behouden de sterktes van YoungWatch, zoals een prima dienstverlening en een ruime keuze, maar we voegen er in de nieuwe winkel heel veel aan toe. Vahoutteghem Boutique is een totaal nieuw concept, ongezien in Gent en Vlaanderen. Daar hoort uiteraard ook een nieuwe naam bij.”

Belevingswinkel

De vernieuwde winkel in de Dampoortstraat is fraai, chique en toch heel toegankelijk. Alles is op een optimale beleving van de klant gericht. “Hiervoor hebben we kosten noch moeite gespaard”, vertelt Vanhoutteghem trots.

Het interieur is op en top modern en uitnodigend. “Mensen komen er graag, dat merken we nu al. Voor het decor, de ervaring, de vele binnen-etalages en de mooie presentaties van de allernieuwste trends in uurwerken en juwelen.”

 

Ook online

Ook online zorgt Vanhoutteghem Boutique voor een unieke ervaring. Zo worden geschenken die via de website besteld worden bijvoorbeeld subtiel geparfumeerd. “Net zoals zoals we in de winkel alle zintuigen aanspreken, doen we dat ook voor onze online klanten. Dat geeft een extra touch aan de beleving bij het openen van het pakje.”

Rado pop-up boutique

Tot augustus 2018 zal Rado, een van ‘s werelds populairste horlogemerken, zijn intrek nemen bij Vanhoutteghem Boutique om zijn nieuwste modellen te presenteren. Als ‘special guest’ stelt Rado exclusief de nieuwste Rado True Thinline Nature collection voor dat in verschillende uitvoeringen te bewonderen zal zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.