Nieuws Oost-Vlaanderen Belgian Maker Award is voor Aluvision

Belgian Maker Award is voor Aluvision

Belgian Maker Award is voor Aluvision

Aluvision uit Deinze is uitgeroepen tot winnaar van de Belgian Maker Award. Het gaat om een initiatief van Unizo en DHL Express, die daarmee het beste productiebedrijf in Vlaanderen en Brussel onderscheiden. “Belgische makers die een focus op innovatie en aandacht voor circulaire economie hebben, zetten concrete stappen richting een veelbelovende toekomst voor de maakindustrie. Aluvision is nu de ambassadeur in binnen- en buitenland”, aldus Karel Van Eetvelt, gedelegeerd bestuurder van Unizo.

Aluvision ontwikkelt en produceert modulaire aluminium bouwsystemen voor de standenbouw-, interieur- en eventsector. “Het is een eerste generatiebedrijf dat er heel snel stond, maar ook gestaag blijft doorgroeien. Bovendien heeft hun duurzaam en innovatief systeem een grote invloed op de huidige veranderingen in de standenbouwsector”, legt Karel Van Eetvalt uit. Met dat modulaire aluminium bouwsysteem kunnen klanten snel, efficiënt en op een duurzame manier hun standen opbouwen. “Permanente innovatie vormt de rode draad doorheen de bedrijfsfilosofie van Aluvision. Wereldwijd maken hun innovatieve en kwalitatieve oplossingen dan ook het verschil in de sector”, zegt Karel Van Eetvelt. 85% van de omzet bestaat uit export. Die gaat inmiddels al naar 32 landen.

De uitreiking van de award ging gepaard met een verrassingsbezoek aan het bedrijf in Deinze. Zaakvoerders van Aluvision Ann Vancoillie en Dirk Deleu kregen de award persoonlijk overhandigd door Danny Van Himste van DHL Express en Karel Van Eetvelt. Ook de nodige animatie was aanwezig. Zo zorgde een fanfare voor muziek en werd er een foodtruck aan het bedrijf geplaatst, waar alle medewerkers van het Aluvision-team zich aan lekkere hapjes tegoed konden doen.

Aluvision uit Deinze behaalde de eerste plaats voor Brouwerij Huyghe uit Melle, La Fille d’O uit Gent, het Mechelse HTMS en Slabbinck uit Brugge.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.