Nieuws Oost-Vlaanderen Bestuurders Unizo steunen ondernemers in het Zuiden

Bestuurders Unizo steunen ondernemers in het Zuiden

Bestuurders Unizo steunen ondernemers in het Zuiden

Ongeveer 150 bestuursleden van Unizo Oost-Vlaanderen verzamelden bij Aluvision in Deinze om er het werkjaar feestelijk af te sluiten. Unizo Voorzitter Bart Vermaercke maakte de bestuursleden warm om ook de ondernemers in het Zuiden te steunen. Dat kon door een partijtje petanque te spelen. In totaal speelden de Unizo-bestuursleden 1.000 euro bijeen voor Trias.

Trias is een ontwikkelingsorganisatie gericht op ondernemers. “We zijn actief in 15 landen, met focus op Afrika en Latijns-Amerika”, zegt Eva Verbist van Trias. “Onze missie is ondernemersorganisaties wereldwijd versterken, zodat zij op hun beurt hun leden beter kunnen opleiden, voor een bredere markttoegang kunnen zorgen, waardoor ze een beter leven kunnen opbouwen. Iedere steun is welkom, dus zeker ook dit initiatief van Unizo Oost-Vlaanderen.”

Ann Van Coillie van Aluvision gaf de aanwezigen inkijk in haar bedrijf dat hedendaagse standbouwsystemen aanbiedt. Hoe ze vanuit een leegstaande aardappelloods van haar vader, nu samen met haar man Dirk Deleu en een enthousiast team exporteert naar meer dan 30 landen wereldwijd. Samen met heel haar team ontving ze onlangs nog de Maker Award 2017.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.