Nieuws Oost-Vlaanderen Boekhoudkantoor Afinko verhuist naar nieuwe stek

Boekhoudkantoor Afinko verhuist naar nieuwe stek

Boekhoudkantoor Afinko verhuist naar nieuwe stek

OUDENAARDE – Boekhoudkantoor Afinko uit Oudenaarde nam deze week zijn intrek in een gloednieuw kantoor. Met het ook op toekomstige groei ruilden ze hun kantoor in de Jacob Lacopsstraat in voor De Bruwaan. “Vooral de uitstekende visibiliteit vanop de N60 vinden we een enorme troef”, zeggen zaakvoerders Sehan en Laura. “Bovendien zitten we nu in een open en lichtrijk kantoor dat ademruimte biedt voor zowel ons huidige team als nieuwe personeelsleden.”

Afinko werd in 2019 opgericht en is gespecialiseerd accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvies. De jonge, dynamische bedrijfsleiders Sehan Hooghe (36) en Laura Demeulemeester (32) koppelen kennis en ervaring aan de modernste tools om zo op een zeer efficiënte manier hun cliënteel te bedienen. “We werken voornamelijk voor kmo’s en kleine zelfstandigen. Dat gaat van stielmannen tot horecazaken. Onze klanten bevinden zich vooral in de streek rond Oudenaarde, maar aangezien we volledig digitaal kunnen werken, krijgen we ook steeds meer aanvragen uit de rest van Vlaanderen. Zelf zijn we van West-Vlaanderen afkomstig dus ook daar hebben we reeds een mooi netwerk uitgebouwd.”

Door de constante groei van hun bedrijf waren Sehan en Laura genoodzaakt om hun kantoren in de Jacob Lacopsstraat te ruilen voor een gloednieuwe locatie in De Bruwaan te Oudenaarde. Deze nieuwe stek, heel zichtbaar vanop de N60 en makkelijk bereikbaar via de Bruwaan, biedt hen de mogelijkheid om verder te groeien zonder de nauwe band met hun cliënteel in het gedrang te brengen. Laura: “Op 1 maart namen we onze intrek in het nieuwe gebouw. Vooral de visibiliteit is een groot pluspunt. Vroeger zaten we meer weggestopt in het centrum van Oudenaarde. Bovendien is het een open, lichtrijke ruimte. Een kantoor dat ademt. We zijn blij dat we ons personeel dit kunnen bieden.”

“Deze extra ruimte moet ons de mogelijkheid geven om te groeien”, vult Sehan aan. “Op korte termijn willen we nieuwe mensen aannemen en ons team, dat momenteel naast onszelf uit twee medewerkers bestaat, uitbreiden. Op onze vorige locatie was dit niet mogelijk.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.