Nieuws Oost-Vlaanderen Boekhoudkantoor Eskofin schenkt klanten ludiek BTW-biertje

Boekhoudkantoor Eskofin schenkt klanten ludiek BTW-biertje

Boekhoudkantoor Eskofin schenkt klanten ludiek BTW-biertje

GENT/DESTELBERGEN/AALTER – Voor boekhoudkantoor Eskofin bedacht What’s in a name? een bier op maat: BTW, ofte ‘Bier met Toegevoegde Waarde’. Het creatief collectief uit Gent verzorgde de naamcreatie, het design en de verpakking. De mensen van BeerSelect stonden in voor het brouwproces.

Elke klant van Eskofin krijgt voor 2022 geen klassiek relatiegeschenk in de bus, maar een heus zelf ontwikkeld biertje. Dat deden ze in samenwerking met groepsbrouwerij BeerSelect en creatief collectief What’s in a name? Een volledig Oost-Vlaamse creatie dus.

Het biertje kreeg, geheel in lijn met de activiteiten van Eskofin, de ludieke naam ‘BTW, Bier met Toegevoegde Waarde’ mee. Het alcoholpercentage is voor de gelegenheid een verlaagd (horeca)tarief van 6%.

Het accountantskantoor uit Destelbergen, ontstaan in 2015,  telt inmiddels 15 medewerkers. Het bedrijf, dat vooral inzet op maatschappelijk verantwoord ondernemerschap, opende recent nog een tweede kantoor in Aalter en heeft stevige groeiambities. Zaakvoerder Kristof Van den Bulke: “We willen het klantenbestand met bekwame spoed verdubbelen naar ruim 1000 klanten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.