Nieuws Oost-Vlaanderen Bouwgroep Van de Walle helemaal herboren als Industrial Building Contractor

Bouwgroep Van de Walle helemaal herboren als Industrial Building Contractor

Bouwgroep Van de Walle helemaal herboren als Industrial Building Contractor

industrial buildingDe afdeling industriebouw van de  in moeilijkheden geraakte Aalterse bouwgroep Van de Walle Construction kwam drie maanden geleden onder de vleugels van de holing VT-invest van Dirk Van Tornhaut.  Die toont zich nu bijzonder tevreden over de doorstart die het bedrijf heeft gemaakt.
“Er is bij het management en alle medewerkers een enorme verbetenheid om vanuit echte klantgerichtheid te werken en in elk dossier te steven naar uitmuntende kwaliteit”, zegt hij. “Voeg daar ook de 35 jaar ervaring bij die de groep al had en het feit dat iedereen zich dubbel plooit om de oplevertermijn volledig te respecteren en je komt tot fantastische resultaten. Ik ben dan ook bijzonder fier en dankbaar dat wij erin geslaagd zijn om alle expertise samen te houden en onder te brengen in de nieuwe vennootschap Industrial Building Contractor. We mogen gerust stellen dat we een nieuwe vliegende start hebben genomen.”
Binnenkort zal Industrial Building Contractor trouwens enkele opmerkelijke realisaties opleveren zoals een handelsruimte met woonst voor modeboetiek Manufactuur in Merelbeke en een nieuw commercieel pand met winkelruimte voor tuinmeubel- en decoratiespecialist Yvan Terilinck in Deinze.

 .

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.