Nieuws Oost-Vlaanderen Bram “Bidong” Verfaillie wil ondernemers naar top Ventoux loodsen

Bram “Bidong” Verfaillie wil ondernemers naar top Ventoux loodsen

Bram “Bidong” Verfaillie wil ondernemers naar top Ventoux loodsen

Ook dit jaar weer organiseert Bram Verfaillie een fietsevent waarbij hij vooral mikt op sportieve ondernemers die al dan niet via een bedrijfsevent een “specialleke” willen. Met zijn uniek concept van fietsen en genieten wil Bidong deze zomer onder meer de unieke regio op en rond de Mont Ventoux verkennen. De twee fietsreizen zijn ingepland van 19/06 tot 22/06 of van 22/06 tot 25/06.  De all in prijs bedraagt een 749 euro. Er is ook een formule mogelijk voor een volledige week.

Fietsen op en rond de Ventoux en logeren in een prachtige villa tussen de wijnvelden met zicht op de Ventoux. Het zal wel meer mensen aanspreken. Naast het sportieve gedeelte is er ook ruimte voor culinair genot met dank aan de eigen chef Stefan Demeulemeester.

Bram Verfaillie, zijn alter ego heet Bidong, richt zich met zijn eigen en dit jaar opgerichte firma Bidong helemaal en professioneel op het organiseren van fietsevents en -vakanties op maat en van niveau. Als kind was hij al zot van de koers. Zijn dooppeter gaf hem op z’n veertiende een oude koersfiets met schoenhaken en versnellingen op de buis. Voor hij het wist, was hij amateur coureur. Hij beklom met zijn stalen ros zelf meermaals La Marmotte, Vaujany, 3 Ballons en nam deel aan  meerdaagse etappewedstrijden, individuele en ploegen tijdritten. Hij had toen ook al een paar fietsreizen georganiseerd voor vrienden en tekent nu voor een professionele organisatie. “Het sportieve is fantastisch, maar fietsen kan ook emoties oproepen”, aldus Verfaillie. “Je hebt mensen die fietsen voor een goed doel, een overleden vriend of familielid. Op de fiets worden verhalen gedeeld. Of er worden banden gesmeed waar niets tegen op kan. Dat alles maakt het allemaal de moeite waard”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.