Nieuws Oost-Vlaanderen BREEX Recruitment zet technische salesprofielen op de juiste plaats
Oost-Vlaanderen

BREEX Recruitment zet technische salesprofielen op de juiste plaats

LOKEREN/GENT – BREEX Recruitment is de nieuwste telg binnen de BREEX-familie. Het rekruteringsbureau assisteert bedrijven om technisch uitdagende salesprofielen te vinden. BREEX Europe, dat kmo’s en zelfstandigen begeleidt naar digitale administratie, werd eerder vervoegd door BREEX SALESMAKERS en BREEX Smartchargers. Die snelle expansie vereiste dan ook heel wat aanwervingen. Zo bouwde de groep ruime expertise op in technisch-commerciële profielen zoeken – een dienstverlening die het nu ook extern aanbiedt.

Toen BREEX Europe tijdens de eerste lockdown tijdelijk de deuren moest sluiten, bleef het management niet bij de pakken zitten. Op basis van de noden die de pandemie blootlegde, namen ze gerichte initiatieven. Voor vele ondernemingen bleek online zichtbaarheid cruciaal om te overleven. In juli 2020 zag BREEX SALESMAKERS dan ook het licht. Het full-service-communicatiebureau begeleidt bedrijven bij hun online en offline marketing.

Naast digitalisering draagt BREEX ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Het wagenpark vergroenen, bleek een logische volgende stap. Bij de laadpaalinstallatie stootte het management echter op diverse uitdagingen. Die waren voor hen het signaal om hun digitale expertise te bundelen met de BREEX Logistics services. Ze wilden bovendien andere bedrijven ondersteunen bij het complexe proces. Daarom zag BREEX Smartchargers in maart 2021 het licht.

Nicolas Broothaerts, CEO van BREEX Recruitment: “Van bij de start van BREEX Europe was het onze missie om bedrijven een totaalservice aan te bieden. Die missie motiveerde ons tegelijkertijd om de ervaring die we opdeden bij onze eigen groei om te zetten in externe services. Door onze snelle uitbreiding moesten we gericht op zoek gaan naar geschikte medewerkers. Als oplossing werkten we een dienstenpakket uit dat het perfecte evenwicht tussen werkgevers en werknemers vindt. Onze recruitmentconsultants functioneren in feite meer als loopbaancoaches, wat een mooie weerspiegeling is van de waarden die we binnen BREEX Group hanteren: het welzijn van onze medewerkers en een inspirerende teamgeest staan voorop. Die insteek brengt heel wat voordelen mee en we zijn er daarom van overtuigd dat andere bedrijven er ook wel bij kunnen varen.”