Nieuws Oost-Vlaanderen Broer en zus veroveren Vlaanderen met haver

Broer en zus veroveren Vlaanderen met haver

Broer en zus veroveren Vlaanderen met haver

GENT – Oats Day Long, voormalig Starter van de week bij Made in, verovert al drie jaar lang de harten van menig Gentenaar. Nu is Antwerpen aan de beurt. Ewout en Anse openen er hun tweede zaak en de komende maanden komen er nog drie bij. Laat het duidelijk zijn: haver wordt gesmaakt door het grote publiek. En dat zien broer en zus graag gebeuren.

Simpel, lekker, gezond én toegankelijk. Dat is waar het bij Oats Day Long om draait. Simpel in al zijn eenvoud? Misschien. Ewout en Anse kiezen heel bewust voor haver als basisgerecht. “Er zijn gewoon te veel voordelen: je bent veel langer verzadigd na een maaltijd, je suikerpiek is minder hoog en het verlaagt de cholesterol. En je kan er zoveel kanten mee uit”, zegt Anse enthousiast.

Een snelle blik op de menukaart bevestigt dit meteen. ‘Cold Bowls’ met Acaï of granola, ‘Oatmeal Pancakes’ of wat dacht je van gerookte heilbot geserveerd met wunderbrot, een naar Scandinavisch recept vers gebakken brood op basis van haver, pitten en zaden? En uiteraard is er ook aan de ‘Coffee lover’ gedacht. Slurpen van een heerlijke Cappoatccino? Eén adres. Of neen twee. En binnenkort vijf: Oats Day Long.

Ewout en Anse hebben hun droomproject drie jaar lang uitgebouwd. Intussen staat Oats Day Long als een huis. Met een quasi perfecte score van 4.8/5 op de gekende delivery platformen, tillen ze ook thuislevering naar een hoger niveau. “We zijn klaar om uit te breiden. Nog voor het einde van dit jaar openen we liefst vier extra zaken. Starten doen we in Antwerpen, de andere 3 locaties houden we nog even geheim”, besluit Ewout.

Wie een bezoekje wil brengen aan de Gentse Oats Day Long kan op weekdagen al vanaf 7u30 terecht in de Nederkouter 55.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.