Nieuws Oost-Vlaanderen Businesslab verwelkomt Sven Nys op Discovery Days

Businesslab verwelkomt Sven Nys op Discovery Days

Businesslab verwelkomt Sven Nys op Discovery Days

GENT – Op 5 en 6 juni organiseerde Businesslab de 22e editie van de Discovery Days. Het event vond deze keer plaats in AuditoRium4 in Gent. Naast de oprichters An Verstraete en Xavier Debaere kwam op de tweede dag ook Sven Nys zijn kennis delen. Op dit 2-daags event komen ondernemers jaarlijks samen om zich op een atypische manier te laten inspireren en te proeven van wat Businesslab te bieden heeft. 

De Discovery Days is een seminar van Businesslab dat zaakvoerders van kleine ondernemingen samenbrengt om hen gedurende 2 dagen te inspireren, kennis en ondernemersinzichten mee te geven. Met dit event willen An Verstraete en Xavier Debaere de ondernemers op weg helpen om succesvol te worden en deze kennis om te zetten in actie. Zelf zijn ze jarenlang ondernemer geweest. In 2014 bundelden ze hun krachten en richtten ze samen Businesslab waarmee ze events en opleidingen organiseren om ondernemers te helpen meer succesvol te worden.

Special guest

Wereldkampioen veldrijden en auteur van ‘Winnaars hebben een plan’ Sven Nys was te gast op het event. Hij deelde zijn verhaal en legde uit hoe zijn carrière in veldrijden inzichten kan geven voor succesvol ondernemerschap. Volgens hem zorgt het delen van kennis en het helpen van elkaar ervoor dat beide partijen er beter van worden. “Samen kan je veel meer bereiken dan als individu”, vertelt Sven. “Dat is ook wat jullie doen in deze groep.”

Meer winst, minder werken en meer genieten

Gedurende het event gaven An en Xavier de ondernemers inzichten om makkelijker winst te maken, minder uren te werken en meer te genieten van het leven. Dit deden ze op een atypische manier door kennis te combineren met positieve energie, muziek en een losse sfeer. Ook kregen de ondernemers verschillende opdrachten met een werkboekje om hen te laten nadenken over bepaalde zaken en hen zo verder op weg te helpen. Daarnaast waren er verschillende getuigenissen van Tribers, dat zijn ondernemers die reeds deel uitmaken van de community van Businesslab, die hun succesverhalen deelden met de andere ondernemers.

Het volgende event van Businesslab vindt plaats op 1 en 2 oktober 2019 in Gent. Inschrijven kan via www.ddays.be of www.businesslab.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.