Nieuws Oost-Vlaanderen Businezz Booster en ImpactBuilders slaan de handen in elkaar

Businezz Booster en ImpactBuilders slaan de handen in elkaar

Businezz Booster en ImpactBuilders slaan de handen in elkaar

AALST – Rekruteringsbedrijf Businezz Booster en de advies-unit van ImpactBuilders werken vanaf nu samen om bedrijven in de Benelux een totaaloplossing aan te bieden waarmee ze elke ‘gap’ kunnen invullen op gebied van business development, sales en account management. Of het nu gaat om ontbrekende commerciële medewerkers, een tijdelijke sparring partner, een begeleiding om nieuwe markten te openen of een trainer of keynote die kennis kan injecteren, deze nieuwe tandem heeft altijd een antwoord klaar.

Beide bedrijven geloven dat elke onderneming altijd resoluut de kant van de klant moet kiezen. “Een commerciële medewerker moet altijd op de klant kunnen focussen, en dat is op zich geen evidentie. Sales moet in harmonie kunnen werken met de hele organisatie – en vice versa”, weet Christophe Eggen die met Businezz Booster reeds honderden commerciële medewerkers en managers heeft aangeworven en opgevolgd.

Jan Lagast: “Het interessante is dat de directie van elk bedrijf de sleutel tot het succes van de verkoop zelf in handen heeft, maar het vaak niet beseft. Als de hele organisatie in het teken staat van de klant, dan wordt verkopen én ‘deliveren’ een echt teamwerk. Anders is het te vaak een gevecht. En moeilijk is het niet: schrijf het verhaal van het bedrijf in bewoordingen waar de klant beter van wordt, en je komt al een heel eind.”

“Zowel onze klant als de klant van onze klant worden daar beter van. Maar ook rekruteren wordt dan veel effectiever”, vult Christophe Eggen aan. “Als wij van onze klant een helder klantgericht verhaal meekrijgen, dan kunnen we echt de juiste sterke verkopers vinden die met vuur dat avontuur kunnen én zullen verdedigen.”

Vergelijkbare waarden, aanvullend aanbod

Beide bedrijven hebben zeer vergelijkbare kernwaarden, en dat is cruciaal vinden beide ondernemers. Bij Businezz Booster zijn de waarden ‘teamwork’, ‘result-driven’, ‘loyalty’, ‘positivity’. Bij ImpactBuilders geldt ‘passion, trust, results’ als credo. “Die verbondenheid is essentieel voor onze samenwerking, maar ook essentieel voor onze klanten”, legt Christophe Eggen uit. “De kracht van gezamenlijke waarden bij een partnership is ondergewaardeerd in de bedrijfswereld. We hopen te kunnen aantonen dat dit echt een verschil maakt”, vult Jan Lagast aan.

“In het aanbod hadden we een kleine overlapping, maar deze samenwerking laat ons nu toe om elk nog meer op de eigen kracht in te zetten. Bij ImpactBuilders is dat het advies en de begeleiding, bij Businezz Booster de werving en selectie”, gaat hij verder. “Wij hebben gemerkt dat het moeilijk is om te blijven focussen op beide activiteiten in een huis dat sterk groeit”, onderstreept Christophe Eggen. “Nu kunnen wij ons verder focussen op waar we bij Businezz Booster het best in zijn: en dat is het aantrekken van de juiste commerciële mensen om een bedrijf te doen groeien. En ImpactBuilders kan ervoor zorgen dat het bedrijf een sterker verhaal heeft. Daar wordt iedereen beter van.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.