Nieuws Oost-Vlaanderen Carrosserie De Schrijver rondt uitbreidingswerken af

Carrosserie De Schrijver rondt uitbreidingswerken af

Carrosserie De Schrijver rondt uitbreidingswerken af

URSEL – Het jaar waarin ze hun 35-jarig bestaan vierden, werden de uitbreiding- en vernieuwingswerken aangekondigd bij Carrosserie De Schrijver in Ursel. Dit familiebedrijf onder leiding van dochter Inge De Schrijver investeerde in een nieuwbouw die vooraan het bestaande gebouw werd bijgebouwd. Hiervoor werd beroep gedaan op De Voordenkers van Mathieu Gijbels.

Carrosserie De Schrijver werd in 1983 opgericht door Etienne en Christella. Dochter Inge De Schrijver is tegenwoordig eigenaar en zaakvoerder. Haar missie is om nog meer in te zetten op hogere kwaliteits- en eindcontroles. Of het nu gaat om zware carrosserieschade of een klein krasje, een sterretje in de ruit, het plaatsen van nieuwe banden, onderhoud of aircovulling,…

Nieuwbouw en modernisering

Iets meer dan 100m² werden er bijgebouwd op de huidige locatie in Ursel. Het nieuwe gebouw huisvest onder meer de kantoren, een refter voor medewerkers en sanitaire voorzieningen. De twee bestaande loodsen erachter werden gemoderniseerd. Hierin werden voordien de kantoren gehuisvest. Met de extra vrijgekomen ruimte, is er opnieuw meer plaats voor de carrosseriewerken.

Inge De Schrijver wil in haar carrosserie nog meer auto’s in topconditie krijgen. “Dankzij de uitbreiding kunnen we de stijgende vraag beter aan”, zegt ze tevreden.

Het ontwerp van het nieuwe gebouw is van architectenbureau Patrick Loete uit Aalter, de uitvoering was in handen van Mathieu Gijbels. “Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en de uitvoering. Mijn vertrouwen in het team bleek helemaal terecht”, vertelt De Schrijver.

 

Zo zag de voorgevel eruit voor de uitbreidingswerken.

Over nv Mathieu Gijbels

Nv Mathieu Gijbels is een aannemersbedrijf uit Oudsbergen (Opglabbeek) gespecialiseerd in bedrijfs- en kantoorbouw. In 2018 realiseerde het bedrijf met zo’n 310 medewerkers een omzet van 85 miljoen euro. Sinds 2016 heeft het bedrijf een bureau in Gent voor Oost- en West-Vlaanderen en een verkoopkantoor in Nijvel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Zwijnaarde
Zwijnaarde

Actonomy gaat in zee met Agilitas

ZWIJNAARDE - Agilitas, één van de grootste uitzendgroepen in België, heeft Actonomy uitgekozen om zijn Carerix rekruteringsplatform te voorzien van… Lees meer

Meest gelezen in deze regio