Nieuws Oost-Vlaanderen Catering- en eventbedrijf start productie handdesinfectie displays

Catering- en eventbedrijf start productie handdesinfectie displays

Catering- en eventbedrijf start productie handdesinfectie displays

GENT/ZWIJNAARDE – De broers Hendrik en Laurent Ardenois zijn normaal actief in de horeca met hun cateringbedrijf The Street Food Company en eventlocatie The Lab in Gent. In de zoektocht om hun personeel en klanten zowel nu als in de toekomst te beschermen, besloten ze metalen displays voor desinfecterende handgels te maken en aan te bieden via Virusstop.be.

“Door de COVID 19 crisis zijn we actief op zoek gegaan naar hoe we virusvrije werk/feest omgeving kunnen creëren”, vertelt Hendrik Ardenois. “Na onze zoektocht naar handdesinfecterende displays kwamen we al snel uit op dure producten en vaak ook niet leverbaar door de wereldwijde vraag. Vandaar dat we zelf aan de slag gegaan zijn met de productontwikkeling van displays in verschillende materialen.”

Virusstop.be

“Met veel zin in ondernemerschap en om terug zo snel mogelijk met ons personeel (die we hard missen) aan de slag te gaan hebben we Virusstop.be opgericht”, vervolgt Laurent Ardenois.

De broers produceren metalen displays in verschillende maten en hebben zelfs een versie in cardboard (hard karton) die ze aan een zeer interessante prijs op de markt kunnen zetten. “We denken hierbij aan onze horeca collega’s, maar ook bijvoorbeeld aan openbare gebouwen. Speciaal voor scholen bieden we onze cardboard display bovendien gratis aan”, geeft Laurent mee. “Met de metalen displays richten we ons dan weer meer naar bedrijven.”

Back to work Safe Box

Daarnaast biedt Virusstop.be ook een Back to work Safe Box voor wanneer de bedrijven terug opstarten met handgels, oppervlakte spray, papieren kuisdoeken, handschoenen en mondmaskers.

“Onze displays zijn Made in Belgium. We hebben onze feestzaal waar er normaal trouwfeesten en bedrijfsevents plaatsvinden omgetoverd tot een kleine productiehal”, zegt Hendrik. “Het is alvast onze bedoeling om dit initiatief ook na corona verder te zetten. We zijn er namelijk van overtuigd dat de wereld zal veranderen en mensen bijvoorbeeld meer zullen nadenken over handhygiëne. We denken dan ook dat onze displays met handgel dispensers ook na corona op verschillende events en in openbare gebouwen zullen blijven verschijnen.”

Op dit moment wordt de laatste hand gezet aan de webshop die deze week online komt. Bestellen kan vanaf dan via www.virusstop.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.