Nieuws Oost-Vlaanderen Chez Claire pimpt de zondagse eclair

Chez Claire pimpt de zondagse eclair

Chez Claire pimpt de zondagse eclair

GENT – Zoetebekken kunnen vanaf eind februari bij Chez Claire genieten van haute eclairs. Dat zijn de alom bekende en klassieke koffiekoeken, maar net dat tikkeltje luxueuzer. Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde vormen het brein achter deze nieuwe formule. Het concept wordt aanvankelijk in Gent en Antwerpen uitgerold.

“De eclair, het pateeke van onze grootmoeders, maakt een comeback om u tegen te zeggen”, klinkt het bij het koppel. “We stellen een mooi menu samen dat klanten ter plaatse kunnen verorberen of kunnen meenemen in cadeauverpakking.”

In totaal worden 13 smaken voorzien, waaronder pistache, salted caramel crisp en triple dark chocolate. Er wordt ook gewerkt aan een versie voor mensen met voedselintoleranties en aan vegan eclairs. Chez Claire zal ook haar eigen champagne aanbieden. “Met de Cuvée Claire kan je nog meer genieten van de eclair. Wie het liever iets traditioneler houdt, kan natuurlijk ook een lekkere koffie bestellen. Gezellig wordt het zeker.”

WASBAR

Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde zijn geen onbekenden in de ondernemerswereld. Het jonge duo maakte in 2012 naam en faam met WASBAR, een sociale plek om kleren te wassen. Het innovatieve concept haalde internationale pers en werd wereldwijd met diverse awards bekroond, zoals die van Belgium’s New Brand of the Year. In 2015 werd het bedrijf verkocht aan Top brands.

In tussentijd bundelden ze hun kennis rond marketing en branding, die ze als De Jongens met bedrijven delen. Daarnaast zijn ze allebei ook keynotespreker en auteur. Zo schreven ze samen al vier boeken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.