Nieuws Oost-Vlaanderen CHILI Publish uitgeroepen tot beloftevolle kmo 2014

CHILI Publish uitgeroepen tot beloftevolle kmo 2014

CHILI Publish uitgeroepen tot beloftevolle kmo 2014

aaaachiliTegelbedrijf Impermo uit Sint-Truiden werd vorige vrijdag, aan het slot van de dag van de ondernemer uitgeroepen kmo-laureaat 2014. UNIZO organiseert deze wedstrijd omkmo’s de nodige erkenning te geven. “Kleine en middelgrote ondernemiongen zorgen voor 69% van alle tewerkstelling in ons land en voor 62% van de toegevoegde waarde. Met de Beloftevolle kmo en de KMO Laureaat willen we het ondernemerschap stimuleren en de essentiële rol van KMO’s in de verf zetten”, zegt UNIZO-topman Karel Van Eetvelt.

CHILI Publish uit Erpe-Mere is de Beloftevolle kmo, de award voor de jonge kmo die uitmuntende prestaties kan voorleggen en een groot potentieel bezit. CHILI Publish bouwt software die serviceproviders in de grafische industrie, zoals drukkerijen en reclamebureaus  in staat stelt om platformen te bouwen waarin het editeren van een grafisch document centraal staat. De jury roemt het bedrijf omdat het nog kan groeien op de internationale markt en daar ook de nodige initiatieven toe neemt.

CHILI Publish ‘klopte’ B-token (productie en verkoop van jetons), Fruitsnacks (fruitteler), NNOF (innovatieve kantoormeubelen) en MEET HET (landmeters-experten). CHILI Publish, gerund door Bram Verniest, Kevin Goeminne en Joeri Paeleman, is momenteel een wereldwijde expansie aan het neerzetten.  Vanuit Vlaanderen kiest hetbedrijf resoluut voor de internationale markt omdat daar hun kansen liggen. Met een dergelijk nicheproduct is de binnenlandse markt te beperkt. “Deze erkenning toont duidelijk aan dat innovatie in onze sector ook uit Erpe-Mere kan komen, en niet enkel uit Silicon Valley”, reageerde Bram Verniest. “In het buitenland kent men ons al een tijdje. Hopelijk zorgt deze award ook voor wat meer bekendheid in eigen land, want dat was tot nu toe wat minder. Appreciatie is altijd leuk.”

Het familiebedrijf Impermo onder leiding van Luk, Filip en Silvie Stultjens verkoopt tegels, natuursteen en parket. Het bedrijf uit Sint-Truiden kende de laatste jaren een enorme groei en biedt nu het grootste tegelaanbod van de Benelux. Twee jaar geleden opende Impermo een nieuwe toonzaal in Wetteren en er zitten tal van nieuwe projecten in de pipeline. De ruime, inspirerende toonzalen met kamergrote sfeerboxen en het gepassioneerde, enthousiaste team zorgt ervoor dat kiezen een plezier wordt.  

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.