Nieuws Oost-Vlaanderen Christiaens neemt participatie in Oost-Vlaamse Harmonize It

Christiaens neemt participatie in Oost-Vlaamse Harmonize It

Christiaens neemt participatie in Oost-Vlaamse Harmonize It

SINT-DENIJS-WESTREM – De investeringsmaatschappij Sofindev ging in juni 2020 een partnership aan met de familie Christiaens en stapte in het kapitaal van Christiaens met de bedoeling om de al sterke groei van de onderneming nog te versnellen. Zoals toen al aangekondigd, zou verder ingezet worden op de uitbreiding van het bestaande team en de competenties van Christiaens, maar behoren strategische partnerships ook tot de groeipistes. Dit mondt nu uit in de investering in Harmonize It.

De combinatie van Christiaens en Harmonize It realiseert een groepsomzet van 20 miljoen euro, met 70 medewerkers, met wie ze meer dan 660 klanten ondersteunt vanuit de locaties Passendale en Gent. Samen willen ze ondernemingen maximaal ondersteunen bij hun digitale transformatie en de verandering die dat met zich meebrengt. Beide bedrijven richten zich tot de ‘mid-market’-bedrijven en bieden oplossingen aan voor Enterprise Resource Planning (ERP), Business Intelligence (BI) en IT-infrastructuuroplossingen.

Alexander, Olivier en Marc Christiaens (zaakvoerders Christiaens): “Christiaens was al één van de grotere spelers in de Belgische markt en de combinatie met Harmonize It doet een groep ontstaan die tot de sterkste Microsoft Dynamics spelers in België gerekend mag worden. Dit is een eerste stap in een ruimere consolidatie van onze markt, die nog zeer gefragmenteerd is en waarin wij samen proactief willen handelen.”

Identiteit blijft behouden

De vennoten van Harmonize It blijven allemaal aan boord als aandeelhouder én als eindverantwoordelijke voor de dagelijkse operationele leiding van hun organisaties. De twee bedrijven van de groep behouden elk hun eigen identiteit en zelfstandigheid maar gaan nauwer samenwerken om hun klanten nog beter te kunnen ondersteunen en hun medewerkers nog meer mogelijkheden te bieden om zich verder te ontwikkelen.

 

vlnr Hendrik Bauwens, Steven Debruyne, Olivier Christiaens, Marc Christiaens, Alexander Christiaens, Gunther Coppens

Gunther Coppens, Steven Debruyne en Hendrik Bauwens (zaakvoerders Harmonize It): “Met de steun van Christiaens zijn we uitstekend gepositioneerd om onze klanten een totaalaanbod te leveren op het vlak van bedrijfsapplicaties en infrastructuur. Voor klanten die dit wensen kunnen we een ‘one stop shop’ zijn voor bedrijfsapplicaties en infrastructuur. Minstens even belangrijk zijn de mogelijkheden die we kunnen aanbieden aan huidige en toekomstige medewerkers. In deze groep zijn er tal van opportuniteiten om je als individu verder te ontplooien. Dit opent heel wat mogelijkheden naar opleidingen, locaties of delen van kennis.”

Groei van toonaangevende ondernemingen ondersteunen

Jan Camerlynck en Sven Vandewiele (Sofindev): “Deze krachtenbundeling met Harmonize It creëert een sterke groep. Beide bedrijven hebben elk een uitstekende reputatie op het gebied van business software-implementaties met een focus op Microsoft Dynamics 365 en andere software, gecombineerd met intern ontwikkelde horizontale en verticale oplossingen. Dit partnership tussen Christiaens en Harmonize It past perfect binnen onze strategie om de groei van toonaangevende ondernemingen te ondersteunen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.