Nieuws CIACfleet helpt klanten #goedopweg met een duurzaam mobiliteitsaanbod

CIACfleet helpt klanten #goedopweg met een duurzaam mobiliteitsaanbod

CIACfleet helpt klanten #goedopweg met een duurzaam mobiliteitsaanbod

Traditiegetrouw vond van 16 tot 22 september de Week van de Mobiliteit plaats, een campagne voor duurzame mobiliteit en bewust autogebruik. Iets waar CIACfleet zich al jarenlang voor inzet. Zo zet de Gentse leasingmaatschappij volop haar schouders onder het project CIACfleet Eco2Mobility en is ze #goedopweg.

Tijdens de Week van de Mobiliteit zet het organiserende Netwerk Duurzame Mobiliteit mensen #goedopweg op het gebied van vervoer. Dit jaar stond onder meer de lokale bereikbaarheid, het woon-werkverkeer en het mobiliteitsplan Vlaanderen als thema’s op de agenda. Voor CIACfleet is dat duurzame karakter binnen mobiliteit een absolute prioriteit.

“In ons 45-jarig bestaan hebben we ons altijd geprofileerd als een onderneming die dicht bij haar klanten staat en hen begeleidt in de nieuwste evoluties. We willen samen met hen evolueren”, zegt Gudrun Ghijs, zaakvoerster van CIACfleet. “Vandaag is dit niet anders. Duurzame mobiliteit is een prioriteit binnen ons fleetgebeuren. We geloven al een hele tijd in deze evolutie en ondersteunen daarom al bijna 10 jaar initiatieven om naar klimaatvriendelijkere oplossingen te gaan.”

Het resulteerde onder meer in het CIACfleet Eco2Mobility: een project dat werd opgestart om de laatste evoluties op de voet te volgen, ze te testen en zo een toegevoegde waarde mee te geven aan de klant.

Duurzaam DNA

CIACfleet maakt van die duurzame mobiliteit dan ook een erezaak. “Groener rijden met milieuvriendelijke voertuigen is belangrijk, maar zich op een zo ecologisch en efficiënt mogelijke manier verplaatsen is eveneens van groot belang. Naast vierwielers bieden we daarom ook heel wat andere mobiliteitsmogelijkheden aan, zoals fietsen, scooters en steps.”

Nog binnen het mobiliteitsaanbod van CIACfleet: oplossingen met het openbaar vervoer en autodelen. “We willen niet alleen start-ups die geloven in mobiliteit ondersteunen, maar ook duurzame oplossingen bieden aan al onze klanten.”

 

Mobiliteitsapp

Intussen heeft CIACfleet een ijzersterke reputatie en ruime ervaring op het vlak van leasing opgebouwd. Het aanbod wordt continue uitgebreid met nieuwe formules zoals de mobiliteitsapp.

“Via de app – in samenwerking met Shell/olympus– kan je een routebeschrijving opvragen en via enkele klikken tickets voor het openbaar vervoer bestellen of een parkeerticket aanschaffen. Ook autodelen kan op een-twee-drie. We passen deze mobiliteitsapp flexibel aan de reële behoeften van onze klanten aan en aan die van de maatschappij”, besluit Gudrun Ghijs.

CIACfleet is een gevestigde waarde op de leasingmarkt en biedt verschillende mobiliteitsoplossingen aan voor zowel kmo’s als grotere bedrijven.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.