Nieuws Oost-Vlaanderen Citadelpark herbergt tijdelijke locatie voor corporate events

Citadelpark herbergt tijdelijke locatie voor corporate events

Citadelpark herbergt tijdelijke locatie voor corporate events

GENT – Een nieuwe tijdelijke eventlocatie in hartje Gent opent vanaf 25 september z’n deuren voor originele corporate events. In een prachtig ingerichte wintertuin ‘Jardin d’hiver’ kan je genieten van een all-in pakket met een professioneel onthaal, een zeer uitgebreid menu en exclusieve decoratie. Er is een vaste ingerichte bar en een overdekte patio bij de ingang van de zaal.

Maison Citadel is gelegen in de groene long van Gent: het Citadelpark. De Jardin d’hiver is het tijdelijke concept dat doorgaat in 1 van de unieke ruimtes van Gent ICC. Heel makkelijk te bereiken en bovendien is er een ruime ondergrondse parking (140 privéplaatsen) waar je zorgeloos jouw auto kan achterlaten.
 

Wanna meet, greet and eat?

In deze unieke pop-up locatie kan je genieten van heerlijke catering door Gourmet Invent waarvoor samengewerkt wordt met tal van bekende chefs. Walking dinner, showcooking of buffet? Vleesbrochette met Brasvar, Gigot, kippetje aan‘t spit? Met verse groentjes en huisgemaakte sausjes? Of liever een huisgemaakte pizza uit een authentieke oven, een veggieburger en afsluiten met marhsmallows of hazelnut buns. Het kan allemaal. Je kan genieten van een apero met tablesnacks in de overdekte patio en daarna binnen eten in het overweldigend decor. Voor of na een meeting. Of gewoon een bedrijfsreceptie, team-traktatie of afternoon tea. Alles is mogelijk.

Je kan er terecht voor de organisatie van jouw corporate event, maar uiteraard kan je als particulier de locatie reserveren voor een verjaardagsfeest, babyborrel, kerstfeest, etc. Maison Citadel is beschikbaar vanaf 50 tot max. 150 personen.

Surf voor meer informatie naar www.maisoncitadel.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.