Nieuws Oost-Vlaanderen Clio opent een tweede flagshipstore in Gent!

Clio opent een tweede flagshipstore in Gent!

Clio opent een tweede flagshipstore in Gent!

GENT – Na Antwerpen opent Clio Goldbrenner deze zomer een tweede flagship in Gent. Het bruisende Belgische huis wil groeien en kiest voor de eigenzinnige en dynamische stad waar mode de wind in de zeilen heeft.

Clio Goldbrenner is een Belgische ontwerpster van tassen en lederwaren. De unieke stukken die ze al sinds 2011 ontwerpt in haar Brusselse atelier worden gemaakt door vaklui die gekozen worden voor hun vakkennis en aandacht voor details.

Clio haalt haar inspiratie op straat bij de vrouwen die haar pad kruisen. Elke tas draagt de naam van een muze of Griekse god, een knipoogje naar de voornaam van de ontwerpster: Clio was in de Griekse mythologie immers de muze van de geschiedenis.

 

Nu ook in Gent

Clio Goldbrenner zal haar tassen en accessoires presenteren in een eclectisch, kleurrijk, gezellig pand dat wordt ingericht door architect Lionel Jadot. Elke creatie geeft blijk van de ware aard van Clio Goldbrenner wiens elegante, tijdloze en warme stijl volledig strookt met de sfeer in Gent. De authentieke inrichting van de nieuwe flagship is helemaal afgestemd op de ziel van het Belgische merk.

De in het licht badende ruimte is een uitgelezen plek om de klanten te laten kennismaken met de complete collecties, capsulecollecties en exclusieve modellen van het moment.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.