Nieuws Oost-Vlaanderen Clouds of Fashion nu ook in Gent

Clouds of Fashion nu ook in Gent

Clouds of Fashion nu ook in Gent

Gent heeft de meest beloftevolle startende ondernemer van 2015 welkom geheten. Laurentine Van Landeghem, de jonge eigenares van het Antwerpse Clouds of Fashion, opende er haar tweede modezaak. Die bevindt zich in de Brabantdam 15 en ademt 100 m2 mode uit. “Ik baseer de aankopen voor de winkel op mijn persoonlijke voorkeuren”, legt ze haar aanpak uit.

Het nieuwe pand in Gent is zeer lichtrijk en bevat roostinten die de locatie een aaibare look en feel geven. Het gebouw bestaat uit twee delen. Op het gelijkvloers bevindt zich de winkel. De eerste verdieping zal bij events of late night shopping worden gebruikt. “Dan zullen er telkens belevingen worden georganiseerd. Zo zal er bijvoorbeeld een tattoo-artiest of haarstylist langskomen, of wordt er een manicure aangeboden”, zegt Laurentine Van Landeghem.

Het succes van Clouds of Fashion valt voor een groot deel te verklaren door de pop-up winkels in Temse en Antwerpen die ze voorheen uitbaatte. Ook haar blog Clouds of Fortune was een voltreffer. Laurentine Van Landeghem zelf heeft bovendien meer dan 50.000 fans op Facebook, 62.000 volgers op Instagram en meer dan 700 abonnees op haar YouTube-kanaal. “Daar laat ik elke week zien waar ik mee bezig ben en wat er in mijn winkel aanwezig is. Het moeten vooral hot & happy dingen zijn met een aanzienlijk modegehalte”, vertelt ze.

Tijdens de zomermaanden hoopt de jonge onderneemster nog een tijdelijke zaak in Knokke-Heist te openen. “Verder droom ik van winkels in alle voornaamste Vlaamse steden, in Amsterdam en in Rotterdam.” Dit najaar brengt Lannoo ook een boek uit over Laurentine en haar ondernemerschap.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.