Nieuws Oost-Vlaanderen Co-libry en KBC werken samen

Co-libry en KBC werken samen

Co-libry en KBC werken samen

KBC heeft zijn aanbod gelinkt aan Co-libry, het vernieuwende Gentse vastgoedplatform voor de woningzoeker. Co-libry kan daardoor zoekers naar een nieuwe thuis nu nog beter begeleiden, ook op financieel vlak. “De erkenning van een speler als KBC is erg waardevol voor ons. Het is een teken dat we goed bezig zijn en het niveau van kleine startup kunnen overstijgen”, aldus zaakvoerder van Co-libry Wendy Geeraert.

Wanneer mensen al een woning op het oog hebben, dan kunnen ze via het platform van Co-libry specifiek voor deze woning advies vragen. Klanten krijgen een overzicht van de dichtstbijzijnde KBC-bankkantoren, en meteen ook de optie om in contact te komen met de experten wonen en verzekeringen van KBC Live. “Maar ook in het begin van de zoektocht kan men voor advies terecht bij KBC. De klant kan zijn voorkeur voor een afspraak opgeven en wordt binnen de 24 uur gecontacteerd om een concreet tijdstip in te plannen”, legt Wendy Geeraert uit.

De samenwerking met KBC is voor de Gentse start-up een belangrijke stap. “Dit is uiteraard nog maar het begin. We merken dat dankzij deze samenwerking ook andere partnership mogelijk worden. Daar werken we dan ook volop aan. Op die manier gaan we onze Co-libryzoekers steeds beter kunnen helpen in hun zoektocht naar een nieuwe thuis.”

Co-libry, een start-up gehuisvest bij Start it @kbc, werd door Wendy Geeraert, Fréderic Geeraert en Ann Praet opgericht in juli 2016. Het is een persoonlijk, digitaal vastgoedplatform dat de bezoeker snel en eenvoudig naar een thuis begeleidt dankzij de unieke combinatie van een vastgoedsite, data, financiële tools en content. Naast woningen biedt Co-libry ook financiële tools, tips en tricks aan die bruikbaar zijn voor, tijdens en na een huizenjacht. Vandaag telt de start-up acht medewerkers.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.