Nieuws Oost-Vlaanderen Cobofisk zoekt nieuw bloed

Cobofisk zoekt nieuw bloed

Cobofisk zoekt nieuw bloed

bedrijfsadviesFiscaal adviesbureau Cobofisk uit Aalter schakelt een versnelling hoger en wil zijn personeelsbestand verhogen met 15 à 20%.

Het afgelopen jaar heeft het bureau o.a. met behulp van twee externe coaches zijn werking verder geoptimaliseerd. Dat gebeurde ter voorbereiding op de grote omwenteling die zaakvoerder Luc Coopman verwacht binnen de sector van de cijferberoepen. Zowel medewerkers als klanten voelen immers enige onzekerheid in de wereld die snel verandert en digitaliseert.

De KMO-bedrijfsleider heeft het niet gemakkelijk. Bijkomende regels en administratie, medewerkers en klanten die andere verwachtingen en doelstellingen hebben, veel risico’s en opofferingen enerzijds en weinig respect en rendement anderzijds zorgen ervoor dat veel bedrijfsleiders zich heel eenzaam voelen aan de top van hun bedrijf.

De afgelopen weken en maanden is Cobofisk daarom langzaam maar zeker nieuwe diensten aan het uitrollen onder het motto ‘meer dan boekhouding’.

Om die nieuwe diensten te kunnen aanbieden, zijn extra competenties nodig. Zaakvoerder Luc Coopman heeft eerst diverse niet fiscale en niet boekhoudkundige opleidingen gevolgd  aan o.a. de Vlerick Business School, en kon gedurende meerdere dagen de ervaringen van buitenlandse collega’s delen. De huidige medewerkers krijgen meer kansen om zich te bekwamen in andere vaardigheden. Maar aangezien niet alle noodzakelijke skills aanwezig zijn bij het huidige personeelsbestand, gaat Cobofisk ook op zoek naar nieuwe krachten met extra competenties. “Een eerste nieuwe kracht wil het team op korte termijn vervoegen en hopelijk volgt er de komende dagen nog een tweede”, aldus Luc Coopman. “Een wie denkt dat hij of zij een toegevoegde waarde kan betekenen voor Cobofisk en zijn klanten, is welkom om zijn visie met ons te delen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.