Nieuws Oost-Vlaanderen Coca-Cola maakt zijn opwachting in Aalst met iconische truck

Coca-Cola maakt zijn opwachting in Aalst met iconische truck

Coca-Cola maakt zijn opwachting in Aalst met iconische truck

AALST – Weer of geen weer, sneeuw of geen sneeuw, dinsdag wil de Amerikaanse multinational Coca-Cola in Aalst voor een marketingstunt zorgen. Op de plaatselijke Kerstmarkt wordt de legendarische Coca-Cola truck voorgereden. Een visuele attractie, een commerciële zet maar ook een actie met een positieve boodschap voor elkeen.

Dinsdag zal de iconische kersttruck van Coca-Cola halt houden en te bezichtigen zijn in Aalst, aan de kerstmarkt. De kersttruck is dé eyecatcher van de kerstcampagne van Coca-Cola die nog tot 31 december loopt en dit jaar draait rond dankbaarheid. Coca-Cola roept iedereen op om, in plaats van veel cadeaus te geven, oprecht je dankbaarheid uit te drukken tegenover iemand die je lief is. En dat kan je bijvoorbeeld doen door je dankjewel-boodschap gigantisch groot te laten projecteren op een ledwall die aangebracht is op de kersttruck. Geen slecht idee, want finaal is Kerstmis toch het feest van de vrede. Bovendien kunnen de allerkleinsten, en waarom ook niet tieners en/of volwassenen, in de truck ook de hand schudden van de kerstman. Wat ook mogelijk is: ter plaatse een gepersonaliseerd kerstcadeau ontwerpen.

Nog tot zondag 31 december toert de Coca-Cola kerstruck door België. Hij houdt maar liefst 30 keer halt in ons land . De truck zal gestationeerd worden aan de Hopmarkt, vlakbij de kerstmarkt dus, en zal er van 15 tot 21 uur aanwezig blijven.

Céline Van den Rijn, marketingdirecteur Coca-Cola België: Wie er niet in slaagt om een kijkje te nemen in de Coca-Cola-kersttruck, kan op onze website zijn of haar dankjewel laten omtoveren tot een magisch filmpje. Op die manier geven we iedereen de kans om groots uit te pakken met zijn Kerstboodschap én doen we het hele land stralen. Want door een dankjewel te delen, geef je anderen energie en verspreid je mee het positieve kerstgevoel.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.