Nieuws Oost-Vlaanderen Consultancykantoor Pauwels Consulting neemt Nederlands recruitmentbedrijf Science@Work over: “Onze klanten nog beter voorzien van specialisten in en rondom het labo”

Consultancykantoor Pauwels Consulting neemt Nederlands recruitmentbedrijf Science@Work over: “Onze klanten nog beter voorzien van specialisten in en rondom het labo”

Foto: Pauwels Consulting

Consultancykantoor Pauwels Consulting neemt Nederlands recruitmentbedrijf Science@Work over: “Onze klanten nog beter voorzien van specialisten in en rondom het labo”

GENT – Pauwels Consulting, het Belgische consultancykantoor voor life sciences, engineering en IT, heeft het Nederlandse recruitmentbedrijf Science@Work overgenomen. Dat meldt het bedrijf vrijdag. “Samen kunnen we onze klanten nog beter voorzien van specialisten in en rondom het labo, quality assurance en regulatory affairs in België en Nederland”, zegt Bert Pauwels, Managing Director van Pauwels Consulting.

Science@Work heeft in de wetenschappelijke en laboratorium sector een sterke positie op de Nederlandse en Belgische markt. Door de overname versterkt Pauwels Consulting zijn dienstverlening aan klanten en werkzoekenden in de farmaceutische, biotechnologische, chemische, medische hulpmiddelen, voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Op één lijn

Waar Pauwels Consulting zich met meer dan 1100 werknemers richt op consultancy diensten in life sciences, engineering en IT, houdt Science@Work zich voornamelijk bezig met de werving en selectie van vaste banen. Zo vonden 450 professionals in 2021 een nieuwe baan dankzij Science@Work. “Na jaren van sterke organische groei, zochten wij naar samenwerkingsverbanden om onze verdere ambities gestalte te geven”, geeft Dirk Burgmans aan, Directeur van Science@Work. “Vanaf het eerste gesprek met Pauwels Consulting merkten wij enorme overeenkomsten in onze dienstverlening en bereik. Ook zitten wij op één lijn op het gebied van bedrijfsvoering, toekomstvisie en cultuur, met een grote focus op kwaliteit en duurzame groei”, klinkt het.

Die duurzame groei en kwaliteit is ook een belangrijk gegeven voor Bert Pauwels, Managing Director van Pauwels Consulting. “Met het ervaren team van Science@Work staan we nog sterker in de markt, niet alleen voor tijdelijke projecten maar ook om klanten bij te staan in de zoektocht naar toptalent voor vacatures in vast dienstverband”, zegt hij. “Samen kunnen we onze klanten nog beter voorzien van specialisten in en rondom het labo, quality assurance en regulatory affairs in België en Nederland. In iets minder dan drie jaar tijd is Pauwels Consulting erin geslaagd om een stevige organisatie op te bouwen in Nederland”, zegt Pauwels nog.

“Naast drie overnames in Nederland van gespecialiseerde consulting bedrijven in ICT en engineering, komt nu met Science@Work heel wat kennis in life sciences in de groep”, vervolgt Pauwels. “Met de overname hebben we naast onze kantoren in Rotterdam, Nieuwegein en Hoofddorp nu ook een extra kantoor in Amsterdam”, aldus Pauwels.

1.200 experts

Na deze overname telt het team van Pauwels Consulting meer dan 1200 experts op het gebied van life sciences, engineering en IT. Sinds haar oprichting in 1999 is de onderneming uitgegroeid tot een succesvolle consulting groep die actief is in België, Nederland, Frankrijk en Zwitserland onder verschillende merken en gespecialiseerde divisies. Samen met 3d Investors deed Pauwels Consulting al elf overnames in 7 jaar tijd en vervijfvoudigde de omzet van 25 miljoen euro naar meer dan 120 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.