Nieuws Oost-Vlaanderen CPM en Resolved genomineerd voor HR Excellence Awards

CPM en Resolved genomineerd voor HR Excellence Awards

CPM en Resolved genomineerd voor HR Excellence Awards

cvv-300x300Het hr-advieskantoor CPM, met hoofkantoor in Melle, timmert al 35 jaar succesvol aan de weg. “Al jaren zijn we ervan overtuigd dat hr zijn plaats verdient in de boardroom van bedrijven en al even lang werken wij eraan om hr dan ook de strategische waarde te geven die het verdient”, zegt topvrouw Christine Van Velthoven.

“Met Bernie Caessens, Doctor in de psychologie, aan boord zetten we vier jaar geleden de eerste stappen om grondiger inzicht te verwerven in de strategische rol van hr en begonnen we tools en methodes te ontwikkelen die de link verduidelijken tussen menselijk kapitaal en businessresultaten. Binnen de stabiele omgeving van CPM kon Bernie die expertise wetenschappelijk verder ontwikkelen. In die afgelopen periode krgen we steeds meer en steeds meer uitdagende vragen uit alle hoeken.”

Eén en ander leidde in januari 2015 tot de oprichting van het nieuwe bedrijf Resolved.  “Nu zien we onze gezamenlijke inspanningen bekroond”, geeft Christine Van Velthoven aan, “aangezien CPM en Resolved samen genomineerd zijn voor de 2015 HR Excellence Awards in de categorie Best HCM & Transformation Strategy Company.  Dat is mee te danken aan al onze stakeholders, en het is ook een stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan en business- en HR-vraagstukken geïntegreerd te blijven aanpakken. We blijven er immers van overtuigd dat ook in een digitale businessomgeving hr het verschil kan blijven maken.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.