Nieuws Daddy Kate stapt in grafische Publi-FDM

Daddy Kate stapt in grafische Publi-FDM

Daddy Kate stapt in grafische Publi-FDM

Investeringsmaatschappij Daddy Kate Group stapt in het Oost-Vlaamse Publi-FDM, een bedrijf in visuele communicatie en printen op groot formaat. De participatie moet de “duurzame groeiambities” van Publi-FDM ondersteunen.

Daddy Kate Group is de investeringsmaatschappij van de familie Claes uit Sint-Pieters-Leeuw. Sinds 2017 bouwen ze aan een netwerk van bedrijven in de grafische industrie en de communicatiesector.

Volgens CEO Thijs Claes creëert de instap in Publi-FDM nieuwe kansen voor de groep. “Met Franky De Meyer en zijn team aan boord versterken we onze knowhow en dienstverlening in visuele communicatie aanzienlijk”, aldus de CEO in een persbericht.

Publi-FDM werd opgericht in 2015 en telt vandaag 35 medewerkers. Ook de populaire grafische webshops ReclameOnline.be en PrintingStore.eu maken deel uit van het bedrijf. In 2022 haalden de verschillende bedrijven onder de Publi-FDM-vlag samen een omzet van 6 miljoen euro. Zaakvoerder Franky De Meyer blijft op post als zaakvoerder.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.