Nieuws Oost-Vlaanderen DAGO breidt uit naar Gent

DAGO breidt uit naar Gent

DAGO breidt uit naar Gent

GENT/SINT-MARTENS-LATEM – Sinds kort heeft DAGO, marktleider in gestructureerde databekabeling sinds 1982, een volwaardig en representatief kantoor te Gent en dit om nóg beter de regio Oost- en West-Vlaanderen te bedienen.

Het nieuwe kantoor zetelt in het mooie pand “Huize Minne” (Kortrijksesteenweg 62, Sint-Martens-Latem) en Project Manager Kevin De Rycke en Sales Director Cris Buys zullen het betrekken als hun thuisbasis, ondersteund door een lokaal team van werfleiders en installateurs.

Dichter bij lokale klanten

Met deze stap zet DAGO weer een stap voorwaarts in hun Strategisch Plan DAGO 2020. “De proximiteit bij lokale klanten heeft vorig jaar, met de opening van kantoor Hasselt, reeds overtuigend zijn vruchten afgeworpen, waardoor de beslissing richting Oost- en West-Vlaanderen niet lang kon uitblijven!”, aldus een tevreden CEO David Donkers.

Techniekers blijven gespaard van files

“Uiteindelijk is het een win-win voor iedereen”, vervolledigt Cris Buys, Sales Director. “We kunnen nu nóg beter inspelen op de noden van de regionale klanten en hun projecten uitvoeren met lokale DAGO medewerkers. Hierdoor blijven de techniekers van regio Antwerpen en Limburg gespaard van het steeds erger wordende fileleed. Iedereen vaart er dus wel bij”.

Future proof databekabelingsprojecten

Vanuit de kantoren te Antwerpen, Hasselt en Gent – en binnenkort tevens te Charleroi – begeleiden en ondersteunen de 65 medewerkers van DAGO bedrijven en organisaties op gebied van future-proof databekabelingsprojecten en dit zowel voor koper- als voor glasvezelnetwerken. Ook actieve componenten zoals switches, wireless access points, distributed Antenna Systems worden aangeboden tot zelfs volledige Smart Building installaties. DAGO’s duizenden klanten – groot en klein – bestaan typisch uit overheid, multinationals, banken, productie- en industrie, scholen en universiteiten, nationale en internationale defensie, projectontwikkeling, etc.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.