Nieuws Oost-Vlaanderen Deloitte geeft ondernemers in spe een duwtje in de rug

Deloitte geeft ondernemers in spe een duwtje in de rug

Deloitte geeft ondernemers in spe een duwtje in de rug

Sam Sluismans DeloitteDe financiële adviesverlener Deloitte, die ook een kantoor heeft in Sint-Denijs-Westremn biedt voortaan in samenwerking met Agentschap Innoveren & Ondernemen “Starten met Ondernemen” aan, een project om zij die een onderneming willen starten een duwtje in de rug te geven.

Deelnemers kunnen een beroep doen op de expertise van Deloitte, en worden door de experts van Deloitte individueel begeleid over een traject van 3 maanden. Het gaat om een interactieve en complete aanpak, aan de hand van e-learnings, individuele coachingsessies en gemeenschappelijke adviessessies in groep. Aan het einde van het traject volgt een evaluatiegesprek waarbij de deelnemers feedback krijgen van de jury omtrent de haalbaarheid van hun plan.

Via hun deelname kunnen de startende ondernemers ook hun eerste stappen zetten in de uitbreiding van hun professionele netwerk.

De opleiding wordt financieel ondersteund door Agentschap Ondernemen & Innoveren, mits een kleine bijdrage die door de startende ondernemer persoonlijk wordt gedragen.

Sam Sluismans, partner Deloitte: “Dankzij dit traject kunnen we de nodige bijstand geven aan diegenen die met een goed idee rondlopen maar niet weten of het realiseerbaar is. Dit is voor velen een uitgelezen kans om op die manier aan hun ondernemersdroom te werken. We hopen dan ook dat velen hiervan gebruik zullen maken”. Meer informatie op http://www.startenmetondernemen.be.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.