Nieuws Oost-Vlaanderen Dendermondse fotografe lanceert unieke Instagramwandeling

Dendermondse fotografe lanceert unieke Instagramwandeling

Dendermondse fotografe lanceert unieke Instagramwandeling

DENDERMONDE – De zomervakantie is begonnen, en veel mensen kiezen nog steeds voor een staycation. Dendermonde lanceert daarom een nieuwe Instagramroute langs de meest verrassende plekjes in de stad. Het idee komt van freelance fotografe Astrid Bultijnck, een rasechte Dendermondse met heel veel liefde voor haar thuisstad.

“Als fotograaf speur ik voortdurend naar originele locaties om mensen te portretteren. Tegelijk krijg ik via sociale media vaak vragen over smartphonefotografie en over waar ik welke foto’s shoot. Mensen willen graag zelf aan de slag met mooie decors, het laatste jaar misschien nog meer dan anders, en de foto’s delen op sociale media hoort er gewoon bij.”

Zo rijpte het idee om een Instagramwandeling uit te stippelen langs de meest fotogenieke plekjes van de stad. Een idee dat de dienst Toerisme Dendermonde meteen heel enthousiast onthaalde.

Freelance copywriter Karlien De Vrieze, die al langer samenwerkt met Astrid voor onder meer reisreportages, ging mee op pad in de stad en schreef de route uit.

Voor de hele familie

“Het is de perfecte afwisseling tussen urban spots en overvloedige natuur”, vindt Karlien. “Ik kom zelf niet uit Dendermonde, dus ik kon de stad nu in sneltempo intens leren kennen. Zoveel prachtige verborgen plekjes! Eigenlijk hadden we de wandeling gemakkelijk kunnen uitbreiden met nog meer moois, maar we zijn streng geweest in onze selectie. Zo is de route ook voor gezinnen haalbaar.”

image.png

Trotse Dendermondenaars

In totaal voert de wandeling je langs 25 fotospots. Astrid: “Leuk om te weten: op Karlien na zijn alle ‘modellen’ in de brochure Dendermondenaars. Ze reageerden massaal op mijn Facebook-oproep om te poseren – allemaal terecht trots op hun stad.”

Download de Instagramwandeling gratis op www.toerismedendermonde.be/instagpx

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.