Nieuws Oost-Vlaanderen Derde winkel voor Yess! in Maldegem

Derde winkel voor Yess! in Maldegem

Derde winkel voor Yess! in Maldegem

Op 23 februari opent Yess! de deuren in Maldegem. Minder dan een jaar na de opening van de eerste nieuwe discountwinkel Yess! in Roeselare, is het concept van Bart Coeman al aan de derde vestiging toe. In november 2016 opende ook al een Yess!-vestiging de deuren in Aarschot. De ondernemer uit Brugge bouwde eerder Fun uit tot een topspeler in de vrijetijdsretail.

Yess! is een nieuw discountconcept dat zich situeert in de non-food. Fashionaccessoires, tuin- en tafeldecoratie, schoonmaakgerief, huishoudelijk textiel, batterijen, gordijnen en feestartikelen zijn een kleine greep uit het aanbod. Bekende merken worden niet aangeboden, wat de prijs gunstig houdt. “Ik geloof 100 procent in de discountformule, want consumenten zullen ook de komende jaren verplicht worden om elke cent die ze uitgeven twee keer om te draaien. Dat geldt niet alleen in de voeding, maar ook in de productcategorieën die wij met Yess! aanbieden. Onze formule is ideaal om consumenten ook flink wat geld te doen besparen op hun niet-dagelijkse huishoudelijke aankopen”, verduidelijkt Bart Coeman het succes van de zaak.

Het basisassortiment van Yess! is zeer uitgebreid. “In de nieuwe winkel vinden de consumenten een assortiment met maar liefst 13.000 items”, zegt Coeman. “In dat assortiment zitten ook tuinmeubelen en tuindecoratie, maar ook 2.500 items die minder dan één euro kosten.”  Het permanente aanbod wordt regelmatig aangevuld met tijdelijke folderpromoties en seizoensgebonden producten.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.