Nieuws Oost-Vlaanderen Dewulf-Verstichel organiseert gratis workshop rond het opzetten van een raad van advies

Dewulf-Verstichel organiseert gratis workshop rond het opzetten van een raad van advies

Dewulf-Verstichel organiseert gratis workshop rond het opzetten van een raad van advies

MARIAKERKE – Heb jij al nagedacht over een raad van advies in jouw onderneming, maar weet je jezelf geen raad met hoe eraan te beginnen? Vormt jouw bestaande raad van advies niet echt een meerwaarde binnen jouw bedrijf? Dewulf-Verstichel, gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven bij het opzetten van een professionele raad van advies, organiseert op donderdag 28 oktober een workshop bij wijnhandel Vinoscoop in Mariakerke rond dit thema. Geïnteresseerden kunnen nog steeds inschrijven.

Colin Dewulf en Mario Verstichel, sloegen in 2019 de handen in elkaar met als doel bedrijven naar een hoger niveau te tillen door een integrale en persoonlijke begeleiding bij het opzetten van een professionele raad van advies. Daarbij zetten ze steeds het bedrijf én de ondernemer als mens centraal.

Als ondernemers hebben ze beiden een ruime ervaring met KMO’s. Deze ervaring hebben ze vertaald in een multi-disciplinaire aanpak. Dewulf-Verstichel zorgt enerzijds voor de juiste personen binnen de raad van advies. Daarnaast begeleidt Dewulf-Verstichel de betrokken aandeelhouders en bedrijfsleider ook effectief doorheen het volledige traject.  

Mario Verstichel is handelsingenieur, aangevuld met diverse opleidingen aan Vlerick, Ehsal etc. en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leiden en besturen van KMO’s. “Een KMO kenmerkt zich door vakmanschap maar ook gedrevenheid en passie”, zegt Verstichel.

“Dit is een belangrijke succesfactor. Beslissingen worden snel, maar vaak ook te intuïtief genomen. Een goed strategisch plan is in elke organisatie onontbeerlijk. Het definiëren van strategische prioriteiten en deze vertalen naar concrete actieplannen is de sleutel tot succes. Mijn ervaringen, zowel goede als minder goede delen met onze klanten geeft mij voldoening. Samen met onze klanten het strategisch denkproces expliciteren is de eerste stap naar het succesvol installeren van een raad van advies.”

Colin Dewulf is psycholoog met meer dan 25 jaar ervaring in HRM advies en de oprichter en zaakvoerder HR Flux. “Als psycholoog heb ik een ruime ervaring opgebouwd binnen de rekrutering, selectie en organisatieontwikkeling van kmo’s”, vertelt hij.

“Net die kennis en expertise komt uitstekend van pas bij de voorbereiding, het bemannen en bevrouwen en verder monitoren van een raad van advies. Ook bij de evaluatie van de werking van een raad van advies komt deze ervaring goed van pas. De voldoening die volgt wanneer organisaties dan een succesvolle groei kennen is ontzettend!”

Gratis workshop

Op donderdag 28 oktober om 16u vindt er een interessante gratis workshop plaats rond dit thema bij Vinoscoop te Mariakerke. Naast een interactief programma met interessante sprekers zoals Dominique Santens, Algemeen Directeur van PvO en Thomas Vandromme (owner Bonrill) zal er ook ruimte zijn om te netwerken tijdens een receptie met walking dinner.

Inschrijven voor de workshop kan via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.