Nieuws Oost-Vlaanderen D’Haene grondwerken verhuist naar industriële site in Kruisem

D’Haene grondwerken verhuist naar industriële site in Kruisem

D’Haene grondwerken verhuist naar industriële site in Kruisem

KLUISBERGEN/KRUISEM – Familiebedrijf D’Haene uit Kluisbergen groeide de laatste jaren zo sterk dat het bedrijf genoodzaakt was op zoek te gaan naar een grotere uitvalsbasis. Dankzij de bemiddeling van Panorama B2B vonden ze een nieuw onderkomen voor hun activiteiten in Kruisem.

Familiebedrijf D’Haene is reeds 15 jaar actief in grond-, beton- en afbraakwerken. Sinds de opstart zijn ze een gevestigde waarde in de ruime regio van Kluisbergen. De laatste tijd barstte het bedrijf echter uit zijn voegen en was het genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe uitvalsbasis. Deze vonden ze met behulp van Panorama Bedrijfsvastgoed op het bedrijfsterrein in Kruisem.

“Met een totaliteit van 15.000 m² opslagruimte, 590 m² kantoren en een terrein van +/- 34.500 m² zijn er op de nieuwe site tal van mogelijkheden voor familiebedrijf D’Haene”, aldus Arnout Van Hoeke aan het woord, makelaar bij Panorama B2B die instond voor de verkoop. “Daarnaast is de ligging een heel grote troef gezien de nabijheid van de op- en afrit E17 Kruisem.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.