Nieuws Oost-Vlaanderen D'Hondt-Reynaert op de eerste rij in de Ronde van Vlaanderen

D'Hondt-Reynaert op de eerste rij in de Ronde van Vlaanderen

D'Hondt-Reynaert op de eerste rij in de Ronde van Vlaanderen

00000000000000000volvoVolvoverdeler D’Hondt-Reynaert, met vestigingen in Zottegem, Aalst en Oudenaarde, was opvallend aanwezig in de grootste Vlaamse wielerwedstrijden van de afgelopen weken. Het bedrijf  tekende immers samen met Volvo Car nv een contract  met Flanders Classics om in de grootste Vlaamse wielerwedstrijden, waaronder uiteraard de Ronde van Vlaanderen, de officiële volgwagens te leveren.

In Oost-Vlaanderen gebouwde wagens, geleverd door een Oost-Vlaamse dealer voor topsportwedstrijden die beslecht worden in de Oost-Vlaamse Ardennen, het is een bijna logische samenwerking tussen D’Hondt en Flanders Classics.

Die droom kon Volvoverdeler D’Hondt vorig jaar al waarmaken toen Fabian Cancellara “Vlaanderens mooiste” won met in zijn kielzog de “Vlaamse” Volvo XC60.

“Duizenden fans langs het parcours en miljoenen televisiekijkers waren getuige van de tientallen van Volvo’s van D’Hondt die alle officials, commissarissen en dokters veilig over de Vlaamse kasseien loodsten”, zegt Joany D’Hondt. “Dat is natuurlijk fantastisch, maar er komt ook heel wat werk bij kiken. Wij nemen immers de hele praktische organisatie voor onze rekening. Dat gaat van plannen, schoonmaken en bestickeren, tot de montage van televisieschermen en zendapparatuur.”

De autodistributeur is in ieder geval bijzonder tevreden met de visibiliteit die de 50 wagens die als officiële volgwagens de 99ste Ronde van Vlaanderen volgden ook dit jaar hebben opgeleverd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.