Nieuws Oost-Vlaanderen Digitaliseren? Daar puur je straf veel voordeel uit!

Digitaliseren? Daar puur je straf veel voordeel uit!

Digitaliseren? Daar puur je straf veel voordeel uit!

De digitale (r)evolutie is geen ver-van-je-bedshow. Integendeel, in zowat elke sector beïnvloedt technologie steeds meer het bestaande businessmodel. Daarom blijft het belangrijk om als bedrijf in te zetten op digitalisering en digitale transformatie. Your winning move is to take action now: dat hadden Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, Dewaele Vastgoedgroep en stad Roeselare meteen door, wat hen enorme voordelen oplevert.

Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant maakte onlangs de overschakeling naar Microsoft Teams met behulp van IT-Care, onderdeel van de Savaco-familie. De doelstelling? Een betere productiviteit en telefonieomgeving creëren. Missie geslaagd, want zowel de interne samenwerking als de communicatie met klanten plukt er vandaag de vruchten van. Bovendien ademt deze digitale werking de moderne werkplek uit die Voka beoogt. Lees hier het volledige verhaal.

Ook bij Dewaele Vastgoedgroep is de blik op de toekomst gericht, en die toekomst is duidelijk digitaal. Om alle medewerkers, verspreid over 37 kantoren, vlot toegang te geven tot bedrijfsgegevens werden de kantoren met elkaar en met het centrale datacenter verbonden via SD-WAN. Deze netwerkverbinding levert niet alleen een snellere werking op in vergelijking met het eerdere MPLS-netwerk, maar ook een hogere betrouwbaarheid. Het maakt Dewaele Vastgoedgroep wendbaarder dan ooit. Lees hier het volledige verhaal.

Steden en gemeenten ondervinden eveneens voordelen uit digitale transformatie. Kijk bijvoorbeeld naar stad Roeselare die, met de hulp van Savaco, data gebruikt om een betere dienstverlening aan haar burgers te bieden. Met Power BI wordt data omgetoverd tot rapporten, analyses en dashboards wat resulteert in snellere en betrouwbare inzichten, wat een vlottere dienstverlening met zich meebrengt. Bekijk hier de videogetuigenis.

“Digitale transformatie gaat over strategie, cultuur en bedrijfsmodellen, met technologie als accelerator. De implementatie van die technologie kan al met een reeks kleinere, pragmatische inspanningen, telkens met resultaat”, zegt Rik Vandemoortele, ceo Savaco. “Deze drie cases zijn dan ook een weerspiegeling waar Savaco voor staat: organisaties op sleeptouw nemen in het verwezenlijken van hun digitale ambities met een belangrijke focus op directe en duurzame impact.”

Your winning move is to take action now

De digitale (r)evolutie zet zich sneller dan ooit voort. Vandaag bestaat de uitdaging er dan ook in om digitale strategieën met een pragmatische aanpak efficiënt om te zetten in realiteit.

“Daarom stellen we op 19 november, tijdens ons seminarie Your winning move is to take action now, technologieën voor waarmee je jouw digitale ambities kan realiseren. Dat doen we op een hybride manier: online én in Kortrijk Xpo. Onze collega’s en Savaco-experts geven je straffe inzichten en concrete tips om meteen aan de slag te gaan.”

Hier vind je meer informatie over het event. Inschrijven doe je hier.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Meest gelezen in deze regio